manolbg
  • 100
  • HOT
  • АВТОР
Абонирай се
Акаунт регистриран на 17 януари, 2014
Този канал е създаден в подкрепа на палестинския народ, който се намира под окупация от Израел.

Нашата гледна точка по "палестинския въпрос"
Палестинският народ е лишен от основни човешки права, включително правото да ползва голяма част от своята земя, правото на собствен дом, правото на достъп до медицинска помощ, правото на свободно придвижване, правото да се препитава от своя труд и мн.др. Днес стотици хиляди палестинци са принудени да живеят извън своята родина по политически и икономически причини. Нерядко съдбата на беглец е единствената алтернатива за оцеляване.

Кои са Хамас?
Хамас (Ислямско движение за съпротива) е палестинска паравоенна и политическа организация. Основана е от Ахмед Ясин и Мухаммед Таха в края на 1987 г. Основната ѝ цел е унищожаването на Израел и създаването на държава Палестина. Хамас се ръководи от Яхия Синуар избран за лидер през 13 февруари 2017 г. Базата на Хамас е в ивицата Газа, но организацията води операции и на Западния бряг.

Критики към Хамас:
Хамас е смятана за терористична организация от САЩ, Израел и Европейския съюз. Израел и западът определя Хамас като терористична групировка, което това са само лъжи дрънкани от ционисти,либерали,социалисти и т.н.
За нас Хамас е националистическа и патриотична организация, която защитава родината си и религията от "тумора" Израел.

БЪЛГАРИЯ Е С ПАЛЕСТИНА И ХАМАС!
СМЪРТ ЗА ИЗРАЕЛ!!!
Показване на още
  • Хамас (България)