ImpresionFitness
  • FRD
  • 100
  • HOT
Абонирай се
Акаунт регистриран на 19 октомври, 2011
Идеята и изпълнението на предаването ФитнесМания в основата си е реализирано от младежките мечти и пътувания на продуцента и автора му-Кирил Вълчев-Скалата. В средата на 80 те години, когато бодибилдинга и фитнесът започват да навлизат в България като западно влияние, бъдещият продуцент на шоуто прави опити да развива тялото си в домашни условия с 16 килограмова пудовка и 37 килограмова щанга от вагонетка, oткрадната от двора на почивна станция в Приморско. В този период мотивационните и информационни материали бяха малки чернобели снимчици на културисти, които се разпространяваха по пътуващите ,,дървени фургони-стрелбища,,из страната, съпровождащи циркови панаири. Металната кутия, пълна с такива снимки, стотиците лъскави списания от Сърбия, Германия, Франция и Америка и видеокасетките на системата Бета мах все още стоят като сантиментален заряд за неизчерпващата сила на подсъзнанието и съзнанието, което ни дава желанието и възможността да преодоляваме болката и себе си, за да гоним целите в изграждането на перфектна и здрава физика. Мечтата на младия фитнесманиак Скалата да отиде в Америка и да почерпи вдъхновение, опит и знания от меката на бодибилдинга става реалност през 90 те. Щастливата звезда в живота му предоставя на студента по това време да се докосне до духа на Америка, до легендите на културизма и местата, изпълнени с енергията и митовете около историята на съвременното тялостроене.
Предаването ФитнесМания е продукт, който 5 години сърфира в българския ефир със заряда на американската мечта, такава каквато авторът я помни преди 20 години.Телевизионното шоу от 2 години снима на много места извън България и Европа. Сърбия, Гърция, Лондон, Мексико, Ню Йорк и Лас
Вегас са дестинациите на камерата, която пречупва света през призмата на ФитнесМания. Последното пътешествие от продължителност 5 месеца донесе нови емоции, информация и изживявания на екипа, зрителите на предаването и феновете.Следващите редове са посветени на дългият път и промяната на ФитнесМания.
Показване на още
  • ImpresionFitness