Национална Конференция на ГЕРБ - 07.04.2013 София Арена Армеец

Днес започна националната Конференция на ГЕРБ в зала Арена Армеец”, Борисов реже ленти от екран - Националната конференция на ГЕРБ започна в препълнената столична зала "Арена Армеец".
На събитието присъстват председателят и заместник-председателят на партията Бойко Борисов и Цветан Цветанов, които бяха посрещнати с аплодисменти.
На конференцията ще бъдат представени и водачите на листите за народни представители от ПП ГЕРБ.
Форумът протича при засилени мерки за сигурност. В залата има 14 000 души.
Районът около залата е отцепен от полицията и се допускат само делегати, гости и журналисти с акредитации за конференцията.
Минути преди официалното откриване прозвуча популярната българска песен „Обещай ми любов".

След това беше представен предизборният видеоклип на ГЕРБ.
Водещи на конференцията са Ева Паунова и Робърт Янакиев.
Официални гости на партийния форум са: председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Джоузеф Дол, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез, заместник-председателят на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул, международният секретар на партия Християнсоциален съюз Сузане Лутер и бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз.
По време на управлението на правителството на ГЕРБ, 10 милиарда лева влязоха в икономиката, за да модернизират страната, отбелязаха в началото на конференцията.

"24 млрд. лв. бяха инвестирани в инфраструктура, социална и културна сфера, в здравеопазване и образование. Гордеем се с по-добрата среда за живот.

Гордеем се, че развиваме българското земеделие - субсидирахме производителите и създадохме нови стандарти в качеството на храните. Върнахме доверието.

Пречупихме гръбнака на организираната престъпност, двойно намалихме жертвите на пътя.

Водеше ни прозрачност във всяко действие, диалог с гражданските организации. Пътят, по който тръгнахме, не беше лесен, той беше предизвикателство. Днес обаче, повече от всякога имаме воля да продължим. Това е само началото, защото ние сме ГЕРБ и имаме воля да променим България", отбелязаха от партията.

Дата на публикация: 7 април, 2013
Категория: Новини
Ключови думи: На София ГЕРБ национална арена армеец конференция 07.04.2013

Показване на още