Моите мили съседи сезон 3 епизод 11 (42) Българско аудио част 1

„Какво ще правиш с тези ножици?“

Лоли получава покана за премиерата на филм, в главната роля е Марк Вандело. Поканата е адресирана до Клаудия. Лоли и Куки се представят на събитието като журналист и фотограф. Те говорят с международния модел, който изглежда се забавлява с тях. Лоли получава обаждане от секретарката на Вандерло. Тя й съобщава, че Марк иска да обядва с Лоли. А Лоли решава, че той има намерение да флиртува с нея.

Една жена се появява при Ернесто и заплашва да съобщи за нежелани реакции след козметична операция, извършена от него. Мариано решава да помогне на съседа си, като се представи като главен хирург и се опитва да преговаря с жената, като я ласкае. Той е толкова ласкав към дамата, че тя казва на Ернесто, че ще забрави всичко, ако Мариано приеме да има връзка с нея.

Рафа иска да замине до Бразилия с Лаура. За да направи това, ще трябва да се отърве от Пончо, Чарли и братовчедка си Анджи, която се опитва да го съблазни. Също така, трябва да убеди бившето си гадже, че все още я обича.

Дата на публикация: 14 септември, 2018
Категория: Забавно
Ключови думи: смях Комедия Живот Квартал Епизод деца Episode Високо Качество моите Война season купон забавление Испания весела Класа Мили BGAudio съседи компания bTVComedy положение скандали конфликти Mis МНЕНИЕ апартаменти avecina S03E11 adorables vecinos Sasedi сноб

Показване на още