Кои са 5-те Фази на Потенциалните Клиенти и Как да Промотираш с ГАРАНТИРАН Успех

Кои са 5-те Фази на Потенциалните Клиенти и Как да Промотираш с ГАРАНТИРАН Успех (въпроси и отг. от ФБ Лайв)
Първият въпрос започва в 9:30 .За да се включиш във ФБ Групата: https://www.facebook.com/groups/onlinebusinessbg

За специална тренировка: Стабилни доходи с Интернет Маркетинг: https://www.uspeivbulgaria.com/free-marketing

Трите въпроса, на които Пешо отговори наживо:

1. Имам проблем със създаването на емоция, как да ги убедя, че ако си купят бижута от мен и моят онлайн магазин ще се чувстват красиви и т.н.?
(Тук Пешо говори за 5те фази на потенциалните клиенти и защо трябва да комуникираш с хората, въз основа на това, в коя фаза те се намират + как да разбереш кой в коя фаза е. С една дума как да промотираш с Гарантиран успех и на 5те фази и да предвижваш хората през фазите)

2. Как и аз да съм добър в това да вдъхновявам хората за това, което искам? Изглежда знам горе долу какво трябва да правя като гледам успешни примери като теб, но не ми се получава?
(Тук Пешо говори за 2та въпроса, на които е критично важно да си отговориш, за да имаш стабилна основа. Те ще променят всичко. Toва е, което Робърт Кийосаки, Тим Ферис и други от топ Бестселърите правят, за да се чувстват те самите уверени и да вдъхновяват милиони хора.)

3. Как да започна да представям моите продукти и услуги в социалните мрежи и конкретно възможностите, които дава Аквасорс?
Тук Пешо дава конкретни примери как точно да промотираш за кажи речи гарантиран успех и точно какви са грешките, които 97% от хората правят. Това тук тотално ще преобърне представата ти за промотиране в интернет и ще преобърне бизнеса ти за кажи речи полунощ (стига да приложиш стратегиите)

Без значение какъв е твоят бизнес и до колко добри са твоите бизнес умения, независимо дали правиш интернет маркетинг за своя онлайн магазин или компания като амуей, аквасорс, форевър ливинг продуктс, правенето на пари и достигането до висок месечен доход никак не е трудно.
Единствено трябва да следваш правилната система, правейки нещата, които работят днес през 2017г., а не тези, които са работили преди 30 години.

Приятно гледане и не забравяй да станеш
част от ФБ Групата, за да задаваш въпроси и да си част от следващото живо събитие във ФБ Групата.

http://www.facebook.com/groups/onlinebusinessbg

Дата на публикация: 4 юни, 2018
Категория: Новини
Ключови думи: от На Как ДА са успех кои гарантиран клиенти фази 5-те Потенциалните Промотираш (въпроси отг. ФБ Лайв)

Показване на още