Концертът на Лили Иванова 31 март 2016 Реквием

Концертът на Лили Иванова 31 март 2016 - Без телевизии в зала 1, Лили Иванова записва концерта за личния си архив .онцертът ще продължи близо 2 часа, а една трета от репертоара ще е нов. Освен песента “Този миг” по музика на Веселин Веселинов-Еко и текст на Стефан Вълдобрев, която бе пусната в ефир преди броени дни, певицата ще изпълни за първи път пред публика още две нови парчета - “Вкусът на греха” по текст на Росен Кукошанов и музика на Ангел Дюлгеров и “Каданс” по текст и музика на братята Милен и Росен Кукошанови.
Заедно с тях в зала 1 на НДК ще прозвучат в нов аранжимент и 5 златни хита, неизпълнявани от много години на живо от Лили Иванова.
Интересен е фактът, че за първи път Лили Иванова ще излезе на сцената с беквокалистки. Новото попълнение към екипа ѝ е триото LaTiDa. Трите момичета Десислава Христова, Елизабет Нешева и Яна Балева се срещат още като деца във “фабриката за таланти” група “Бон-Бон”, а днес имат куража да застанат до голямата певица. А тя - куража да се довери на младите дарования.
Зрителите в зала 1 са щастливци, тъй като концертът няма да бъде излъчен от никоя телевизия. Камери ще има в залата, но те ще запишат спетакъла за личния архив на Лили Иванова, уточниха от екипа ѝ.

Дата на публикация: 1 април, 2016
Категория: Музика
Ключови думи: На Иванова ЛИЛИ 2016 Март Реквием 31 концертът

Показване на още