Винил (Vinyl) от снимачната площадка - премиера 15.02.2016 HBO Bulgaria

Ако още с първите кадри "Винил" на HBO ви заприлича на филм на Мартин Скорсезе, знайте, че не е случайно. Комбинацията от носталгия по Ню Йорк от 70-те и пулсиращ рокаджийски саундтрак се дължи изцяло на неговата режисура.
Сериалът „Винил“ ще бъде излъчен в България едновременно с американската си премиера, в 04:00 часа на 15 февруари. В сериала има голямо количество нова музика, която ще излиза и под формата на саундтрак албум след всеки епизод (в България издатели са Atlantic Records и Warner Bros.).

Преди десетина години вокалистът на Rolling Stones Мик Джагър решава да сбъдне една от мечтите си – да създаде филм, в който да разкаже историята на музиката през най-шантавите години на 20 век.

През 2006-та година той привлича Мартин Скорсезе и двамата тръгват с идеята да направят тричасова продукция, която да обхване четири десетилетия от музикалната индустрия.

Многообещаващо е участието на сина на Джагър – Джеймс - в сериала и в саундтрака му. Във „Винил“ той е фронтмен на измислената група Nasty Bits.
Участва още чаровната Оливия Уайлд, чиято героиня се казва Девън Финестра и е съпруга на Ричи.

Дата на публикация: 11 февруари, 2016
Категория: Новини
Ключови думи: Bulgaria премиера HBO vinyl Винил

Показване на още