Eксклузивно: КЪРТИЦАТА проговаря!

Новини
Eксклузивно: КЪРТИЦАТА проговаря!
25.04.2014 | 13:10
Водно Предизвикателство с джетове и пясъчно преддверие
2 1
Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print More Sharing Services 0

Тази вечер зрителите ще дадат своя вот за КЪРТИЦАТА, а самата КЪРТИЦА за първи път ще излезе от своето мистериозно прикритие, за да поиска помощ от главния редактор Ники Николов. Каква е причината за рискованата поява и за какво ще помоли КЪРТИЦАТА, предстои да видите в живото предаване тази вечер от 20:30 ч. по TV7.

Днес ще стане ясно и дали Групата ще приеме Изкушението да узнае какво се е случило на тази странна среща и ще може ли да плати цената на истината. В петък вечер супергероите ще се впуснат в деветото Преддверие на "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване", което ще ги затрупа с пясък до раменете и ще пусне буболечки в капсулираното пространство.

Изпитанията няма да спрат дотук, защото десетимата Участници ще се превърнат във водни трафиканти за екшън-битката на Нови Искър. Плуване, джетове и шамандури с флагчета, ще мобилизират спортния дух на супергероите, които разделени по двойки ще щурмуват целта.

По-малко от месец преди големия финал на "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" участниците ще споделят кой според тях е най-достоен да спечели играта и кой е техния заподозрян за КЪРТИЦА. Модната редакторка Марина Мицич няма да се справи с емоционален срив, който започва от спор с Ивайла Бакалова.

Страданието на Мицич ще излезе извън контрол и тя неколкократно ще призове всички да я номинират, за да напусне играта. Какво мислят съотборниците й в Базата за тази женска истерия и кого ще посочат зрителите за КЪРТИЦА, предстои да видите в епизода тази вечер.

Дата на публикация: 25 април, 2014
Категория: Друго

Показване на още