Карбовски 19.11.2013/Цял Епизод - Емануела каза "да" на Карбовски

Карбовски 19.11.2013/Цял Епизод - Емануела каза "да" на Карбовски - Емануела призна, че са й предлагали 5 млн. евро за секс, но това станало на шега. Тя прие необичайната "оферта" на водещия Мартин Карбовски да се омъжи за него за един уикенд. Условието беше единия ден правилата да диктува Карбовски, а втория – Емануела.

Според мен хората, които са срещу правителството, не казват какво искат. На народа не му трябва разединяване. Всички се борим за това да имаме по-големи заплати, да живеем по-добре, да няма олигархия. Това заяви Емануела в "Предаването на Карбовски".

В цял свят политиците крадат. Трябва обаче да дават и на народа, коментира певицата. Аз лично не искам да плащам заплатите на политиците. Децата им учат в чужбина, плащаме им охраната, сподели Емануела.
Предполагам, че всичко в държавата е нагласено. Дори да не е, хората не вярват. Хората опитват да работят, имат образование, а в крайна сметка са принудени да работят някъде, където нямат достатъчно, за да издържат семейството си, коментира изпълнителката.
Не искам да гледам новините, не ми е приятна обстановката в страната. Политиците се нападат едни други, а никой не иска да ги слуша, отсече Емануела.
Като искат оставка, какво ще стане? Ще си отидат тези, ще дойдат другите и какво ще стане?

Дата на публикация: 19 ноември, 2013
Категория: Хора и блогове
Ключови думи: Емануела На Епизод Карбовски каза 19.11.2013/Цял "да"

Показване на още