BTV - Golemite Zagadki - Тайнството на Бялото братство - Паневритмията

В новия епизод на "Големите загадки" ще научим всичко за тайнството на Бялото братство. В предаването ще бъде даден отговор на един от най-задаваните въпроси, а именно - има ли принос България към света на духовното, мистиката и окултизма? Научнопопулярната поредица ще разкрие от къде идва мистичната сила на ритуала на Паневритмията и как да се храним така, че да сме чисти едновременно физически и духовно.




Предаването с водещ Башар Рахал ще отговори на въпросите защо търсим духовни водачи от далечни земи, когато учителят може би е по-близо, отколкото си мислим и случаен ли е фактът, че вдъхновителят на хиляди последователи по света - Петър Дънов, се ражда точно в България. В "Големите загадки" ще стане ясно може ли чрез заветите на Петър Дънов да постигнем духовно, емоционално и физическо пречистване и защо учителят избира българските планини, за да провежда там практиките си.




По темата ще чуем мнението на магистъра по биология и химия Слав Славов, теолога и магистър по източна философия Мирослав Бачев, последователя на Бялото братство Ива Янчева и известния треньор и хореограф Нешка Робева.

Дата на публикация: 14 октомври, 2013
Категория: История и нации
Ключови думи: Golemite Zagadki

Показване на още