ОТМЪЩЕНИЕТО ЕП 1-1 (INTIKAM-BG SUB)

Година: 2013
Държава: Турция
Актьори: Берен Саат, Мерт Фърат, Неджат Ишлер и др.
Режисьор: Месуде Ерарслан Текин
Резюме: Преди да тръгнеш по пътя на отмъщението, изкопай два гроба”
Дерин, останала сама, прекарва години, вярвайки, че баща и е виновен. В затвора Адил има само едно желание - дъщеря му Дерин да научи за неговата невинност. За да разкаже на Дерин цялата истина, Адил пише дневници. Дерин получава дневниците на баща си в деня, когато навършва осемнадесет години. Но вече е твърде късно да спаси баща си, който умира като невинен и самотен човек в затвора.
След като научава за невинността на баща си, след толкова години, пред Дерин има два пътя. Или да прости всичко и да започне нов живот, или да отмъсти за баща си. Дерин избира отмъщението. За да направи това, тя изтрива миналото и живота си. Никой не е наясно с новата и самоличност и тя се завръща сред хората от детството и обкръжението на баща й. От сега нататък Дерин ще се казва Ямур Йозден.
Дерин вече ще се среща с враговете си като Ямур Йозден. Никой не знае, че Ямур е проникнала между тях, за да получи отмъщение. Никой не осъзнава колко опасна е тази млада и красива жена. Ямур много добре е опознала всичките си врагове, и на всички един по един ще им потърси сметка. Отмъщението започва с една единствена стъпка и води до гроба. Ямур е готова за това пътуване.

Дата на публикация: 2 юли, 2013
Категория: Друго

Показване на още