Remember me gameplay - Епизод 1

Ревю и геймплей с коментар - Епизод 1

================

Remember Me се очертава като една доста интересно sci-fi заглавие и
поредната игра, която Capcom ще даде на западно студио. В случая това са французите от Dontnod Entertainment, а фактът че студиото е базирано в Париж донякъде обяснява защо и действието в играта се развива именно във френската столица.

Главната героиня в Remember Me e се нарича Nilin и има необикновената мисия да събира чужди спомени от жителите на мегаполиса. Годината е 2084 и докато изпълнява своите мисии Nilin ще трябва да върне и собствената си памет, което пък може да я накара да си спомни доста вълнуващи неща. Творческият директор на Remember Me Жан-Максим Морис ни дава повече подробности за това какво можем да очакваме от героите в този научно-фантастичен трилър.
PSM: До момента демо клиповете на Remember Me изглеждат доста екшън ориентирани. Това ли е основната част от геймплея, която играчите могат да очакват?
Ж-М М: Remember Me е подчинена най-вече на историята и на линейното
развитие на сюжета. Това беше съзнателен избор, който направихме в
началото. Искаме да запазим колкото се може по-голям контрол над случващото се и над емоциите, през които ще преминат геймърите. Като жанр става въпрос за екшън приключение от трето лице, в което 50 процента са чисти битки - обикновени врагове, босове и преследвания - а останалите са приключение, в което влизате в човешките мозъци, изплъзвате се от враговете и т.н. Геймплей механиките са разнообразни, но се съчетават добре заедно.

================

## Mинимални изисквания
OS: Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
Processor: Intel® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD Athlon™ X2 2.8 Ghz or better
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better, ATI Radeon™ HD 3850 or better
Hard Drive: 9 GB HD space
Sound: Standard audio device
Other Requirements: Broadband Internet connection

Дата на публикация: 6 юни, 2013
Категория: Игри
Ключови думи: Me Български of Бг Gameplay език Grid уроци gta Exile Remember pc auto Grand Path коментар theft съвети билдове

Показване на още