ДО КОЛКО МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ ЧОВЕК

КАК ДА УДЪЛЖИМ ЖИВОТА И МЛАДОСТТА ! Направих си труда да напиша , накратко някои неща, защото , когато човек чете и вниква в детайлите, се добива познание на съзнателно и под съзнателно ниво . За съжаление днес , всички искат да живеят по шаблон - матрица , нещо което за мен е чуждо от дете. Имайки предвид тежката фаза в която се напира, човешкия род,. пълната разриха във физически и духовен аспект. аз се чувставам длъжен да споделям совите открития, познания и умения. Насочвайки вниманието си и мисълта от 10 годишен, към подобряване и усъвършенстване на човешкото същество, имах щастието и милостта на Бог, да ми разкрие невидимите и скрити от нас фундаментални механизми , потържащи телесния ни живот. Мнозина днес имат нуждата и към мен има доста запитвания , на които нямам физическа възможност да отговарям , поради , което се заех да систематизирам основните направление в писмен вид. Приведена във форма и обем , моята стратегия , която 15 г.,вече изпипвам , практикувам и експериментирам постоянно върху мен и широк кръг другари , ще се осветли пред по голямо множество. Ангажимента ми с, към няколко човека напоследък ще ми даде необходимия тласък , за да видя черно на бяло една част вселената , която ме удивлява, вдъхновява и стимулира от младини. Ще опиша, подредя от това , онази част от знания и опит , която може да се пакетира , като лесно приложима и смилаема информация.
❗️ЧАСТ 1👉
Концепцията на моите изследвания и практика в сферата на здравето и движението се различават значително от конвенционалната линия , която следва масовката.
Общата идея е разработка на теоритична и емперична последователен анализ и практика.
💪Философията ми на " Системите за удължаване на младостта " , са изградени на промяната в насоката на живота.
Грубо бих ги систематизирал в няколко макро цъкъла със средна продължителност 3 месеца.
Всеки един от тях има различни цели и използва различна методика. Общо влиянието е в/у удължаване на младостта, детоксикция, прочистване от паразитиращи микроорганизми. Основната цел е най вече премахване на епигенетичните мутации, които сме натрупали в следствие отряващия душата и тялото живот.

💡ИДЕЯТА е да ДЕЙСТВАМЕ на ГЕНЕТИЧНО НИВО!
Чрез ТРУПВАНЕ на полезна ИНФОРМАЦИЯ !
Това означава да помогнем на тялото да се справи с генетичните грешки - мутации. Премахване на някои от тях означава да се извърши ремонт в генетичната нишка - теломер, което да довете до удължаването й❗️
Това е бавен процес, който на кратко може да бъде описан, като връщане на времето назад.❗️
За да може да постигнем успех в помощта на тялото при самоизлекуването и ремонта си е необходимо да спазваме определени правила, които да премахнат натрупването на вражеска информация . Необходимо е да свалим излишното натоварване на системата ни, която трябва да предразположим и вкараме в най-подходящи условия за възстановяване и подобряване на биологичните ни показатели !

ЦЯЛОТО ВИДЕО : https://www.youtube.com/watch?v=_WfcH6FtFhk

Дата на публикация: 3 март, 2024
Категория: Друго

Показване на още