Служител на НАСА: Съществуват Извънземни Лунни Градове

Вечният спор дали човекът е кацнал на луната и дали въобще е обикалял в открития космос сякаш става все по-актуален към днешна дата. От друга страна привържениците на теорията, че не само излизаме в космоса, а дори, че сме намерили следи от живот в тъмната част на луната затвърждават своята позиция все по-сериозно от година на година.
Този факт е подхранен не само от скорошните разходки около земната орбита на Ричард Брансън и Джеф Безос, но и поради факта , че с напредването на технологиите все по-често ставаме свидетели на обезпокоителни сведения от бивши или настоящи служители на НАСА.

Бившият ръководител на отдела за контрол на данните и снимките в Националната аеронавтика и космическа администрация - НАСА, Кен Джонстън, разкрива една тъмна страна на космическите изследвания. Джонстън, който е имал възможността да работи в Лунната приемна лаборатория по време на мисиите на Аполо, днес е известен с твърденията си, които надхвърлят представите ни за това, което се случва извън Земята. Според него, екипът на Аполо се е натъкнал на доказателства за древна извънземна цивилизация - открили са цели градове и руини от високотехнологични машини на Луната. Тези открития, според Джонстън, крият в себе си потенциал да преосмислят технологичните ни способности, тъй като някои от намерените устройства могат да влияят върху гравитацията.
Тази информация, обаче, не е била посрещната добре от НАСА. Джонстън разказва, че агенцията е опитала да прикрие находките и го е принудила да участва в тази манипулация. Неговото решение да говори откровено е довело до обвинения в лъжа и уволнението му.


➨ Тези видеа също може да Ви бъдат интересни:

➨ Препоръчваме Ви и плейлиста ни :

🌟 Поддръжник на канала 🌟

Всеки, който смята това, което правим за полезно за себе си, има възможност да ни подкрепи със символичната сума от 2.99лв на месец. Колкото и малко да ви се струва тази сума, за нас това би била безценна помощ и знак на признателност за това, което правим. Този жест от вас ще ни позволи да се развием много по-бързо, като ще имаме възможност да правим повече и по-качествена продукция, както и да разширим обзора на засяганите теми.

👉 https://www.youtube.com/channel/UC5-o6jNH5TC1lOeG82oRkRQ/join

-----------------------
* Заповядайте в БЕЗПЛАТНАТА ни група СЪЗНАНИЕ : https://www.facebook.com/groups/370301515140734
-----------------------

👉 Каналът ни озвучен на английски език : https://www.youtube.com/channel/UC9iAEi1Doz1s5gy1geBcG0g

Дата на публикация: 13 ноември, 2023
Категория: Друго

Показване на още

Коментарите под този видео клип са забранени.