В Огъня | Късометражен документален филм | National Geographic Bulgaria

В Огъня | Късометражен документален филм | National Geographic Bulgaria

В част от Ирак, опустошена от ИДИЛ, Хана Кидер предвожда жени сапьори от етническата група езиди в опитите им да обезвредят взривните устройства и капаните в района. Те претърсват старателно порутени сгради и полета. Знаят, че един погрешен ход би ги обрекъл на сигурна смърт. С обезвреждането на всяка мина те лекуват не само земята, а и дълбоките си лични травми.

National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/
Instagram: https://www.instagram.com/natgeobg/

Дата на публикация: 1 юли, 2023
Категория: Друго
Ключови думи: National Geo документален

Показване на още