НЕ в СИЛАТА Е БОГ А В ПРАВДАТА

Днес 23 ноември празнуваме свети Княз Александър Невски, защитника на православието от западните сатанисти.
През 1219 г. на 30-ти май в град Переяславъл се ражда боговерния княз Александър Ярославович, който по-късно след великата си победа на река Нева получава името Невски. През този период велики Нов Город е седалището на руските князе. През 1223 г. от юг богородското княжество е притестено от езическата орда на татарите, поради огромната й многочисленост, жестокост и небоздана сила Християнска Русия подписва договор за ненападение за което заплаща ежегодно данък събиран от всички части на страната данък-РЕКЕТ, за да няма разрушаваща война. По-този начин православната христянска вяра остава непокътната и земите на Русия са запазени от разрушение.
В този тежък момент отпадналите сектанти през 1504 г. от Православната Вяра - Западната католическа църква използва момента за да организира нападение над Русия отново цяла Западна Европа се обединява срещу православната империя в която истинската христянска вяра е запазена. Въпреки, че по ДНК Руснаци и Европейци са първи братовчеди, като по ред ДНК генеологията и следователите доказват, че формирането на Руската генетична група е на 5 хиляди години, а Европейската която е със същите показатели е на 4 хиляди години.
Но както често показва историята по-малките роднини винаги се опитват да завладеят позициите и властта на по-големите след отпадането на истинското христянство, демоните на злобата алчността и безпощадността завзема западните народи. За 10 поколения те изгубват цялато благородство на духа и благодат, която са получавали от светите дарове на православното христянство без защитата на истинското кръщане миропомазване светото причастие и молитва ангела на тъмнината посява заразата си във душите и телата на западния човек.
Днес дори сме свидетели на ужасяващия резулатат в Европа от отпадането и от Христта. Идеорогията на сатанизма и нискостеблено езичество властва по Европейските земи, но както казва свети Александър Невски Бог е на страната на правдата, а не на страната на силата. През 1241 г. когато шведи, немци, литовци, датчани и други тръват с огромна и тежко въоръжена армия по река Нева княз Александър с малката си дружина спират в Новгородският храм Света София получава богословия от владиката Серапион и отправя своята гореща молитва за божията помощ слава на бога чудото не закъснява, по време на стражата войн на име Пелгусий на съмване чува шум на приближаваща се лодка очаквайки врагове той се приближава, но забелязва 2-ма изправени мъже в движеща се лодка облечени в светли одежди той чува техният разговор - "Братя Глебе заповядай да греба по-бързо, та скоро да се притечем на помощ на сродника ни княз Александър Ярославич".
Бдителния сраж познава преподобните Светите мъченици Борис и Глеб, към които князът отправял своите молитви при заминаването си докладвайки вестта за това знамение княз Александър дава заповед за нападение над Шведите.
Битката започва от сутринта и завършва на здрач с чудната победа на руските воини. На другия ден защитниците се учудили от множеството неприятелски трупове от другата страна на река Ижора в място напълно непроходимо, където армията не била стъпвала, малвата се разпростравява и дава още повече сила на руските богатили, защото разбират, че божии ангели са се били на тяхна страна. Князът използва високия боен дух и божествена сила, като продължава напред и превзема Ливония завлядяна от немските рицари не успяват да окажат никаква съпротива. На 5-ти април 1242 г. на зеледеното Чудско езеро рицарите от ордена на мечоносците и Тевтонски орден с многобройни по-сила и въоръжение започват решителната битка и смазване на руските войски близо до един остров наречен Гарванов Камък. С божията помощ западните нашественици биват разбити голяма част от тях биват взети в плен така приключва победа за православието първата голяма запазна инвазия срещу свещената Руска земя.

Дата на публикация: 23 ноември, 2022
Категория: Друго

Показване на още