УПРАВЛЯВА НЕ ТАЙНА ЛОЖА

Управляват НЕ Тайни ЛОЖИ а Явни ЛЪЖИ !

Още през 60-те години западния елит разкри официално своите планове, чрез учредяване на ' Римския клуб" или " Клуба на 300-те" през 1968 г. финансирано от Дейвид Рокфелер с президент Александър Кинг и мениджмънта от известният индустриалец Аурелио Печеи. Разбира се той е продукт на обществото за възстановяване на Европа "Le Circle" създадено през 50 -те години на XX век, учередено от член на Билдерберг Груп, Антоан Пине.
В доклада на Римския Клуб от 1972 г.
" Границите на растежа" издадена на 30 езика , започва рекламата на измамата позната като - "Зелена сделка". Идеолигията за спиране на икономическия растеж и връщане на човечеството в пещерите, цели премахне достъпа до популярните технологии и превръщането им в стока само за елита и награда само за най-послушните роби. Робите , които ще останат живи слуги в новата Матрица на света, която чертаят свръх богатите фамилии от аристократи, индустриалци и новозабогатяли технократи ! Наизтина уж най "силната" страна Америка с няй голям Брутен Бътрепен Продук , вече е ДЕ ИНДУСТРИАЛИЗИРАНА ! Фалшива икономука на СТЕРОИДИ сушита от СПЕКУЛА, ФИНАНСОВИ БАЛОБИ и УСЛУГИ ! Само 20% от БВП е от индистрия. Пример е ИЗОСТАЕНИЯ ГРАД ПРИЗРАК ДЕТРОЙТ символа на Американското автомобилостроене!!
☆ За по-бедните духовно и материално и скопените откъм дълбокомислие и мъдрост материалисти на пръв поглед това за което говорим ще им се струва, като една проста схема за изкарване на пари ...ХАХА ! Трябва да знаете, че тези които създават този гео-ижнеринг на общество от бездушни, без право на свободна воля , човеци цифри от векове не се интересуват от пари, защото те ги създават от нищото. Чрез ИЗМИСЛЕНИТЕ ПАРИ те СМЕНЯТ ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА и превръщат плебеите в идеолопоклоници на парите !
!! Училище и университет➡️ ПРОМИВАТ МОЗЪКА ви с НЕ ДОКАЗАНИ БОГО-БОРЧЕСКИ Теории- смешки като :
- Дарвинизма
- Материализъм
- Либерализм
- Психоанализа
- Големия Взрив
- Безразборния секс и джендър идеологията
- Глобалното затопляне
...и много други ИНСТРУМЕНТИ за СОЦИАЛНО ИНЖЕНЕРСТВО за СЪЗДАВАНЕ на СЛУЖЕБЕН ЧОВЕК= РОБот=БЕЗВОЛЕВ МУТАНТ❗️
❗️ЦЕЛ ❗️

☆ Истинската цел е тотална власт, поклонение към тях от страна на робите, като живи богове- ПРЕВЗЕМАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША !
Новите технологии могат да хибридизират телата на "елита" в човекоподобни създания с много дълъг живот и свръх физически и ментални възможности.
За тези, които се интересуват могат спокойно да се запознаят с тази международна "интелектуална" идея ТРАНСХУМАНИЗЪМ .
Тази идеология официално създадената през 1957 г. от биолога Джулиан Хъксли , който базира своята концепция върху шумерския " Епос за Гелгамеш" и " Книгата на Енох ", апокрифите и тайните познания на алхимиците и езотериците и техноллогиите , които вече са разкрити. Световната асоцияция на трансхуманизма формирана към Университета на Калифорния е финансирано с милиарди от компаниите на Сицилицевата долина. Финансовите потоци са от Google, фондацията на Мелинда ГЕЙтс и повечето новозабогатяли технократи. Пропагандата върви с пнятията, които те ярко рекламират активно от 2008-ма година насам. Чтез клишета като инвовация, еволюция и съвършенство се пробутва идеята за " дигиталният гражданин" "служебният човек" или по-точно РОБ в електронен концлагер ! Популярен промоутър на това бъдеще е поставения от ЦРУ и финансовите елити бизнесмен= актьор Илън Мъск. Други големи промоутъри на "Човешката Роботизация" са Нобеловите лауряти Лари Пейдж и Марио Варгас Льоса ! Така наречените " престижни" институции на Новият Световен Ред, като ООН и множество Европейски и Америкнаски институти са част от тази дяволска Пропаганда !

Дата на публикация: 22 ноември, 2022
Категория: Друго
Ключови думи: дявол

Показване на още