Весели празници ♛ Dolly Parton Kenny Rogers - The greatest gift of all

Весели празници ♛ Dolly Parton Kenny Rogers - The greatest gift of all. Весели празници ♛ Dolly Parton Kenny Rogers - The greatest gift of all Коледа е празник, който ни подсеща колко е силна любовта и разбирателството. Нека тази сила се запази в теб и през новата година и бъдеш истински щастлив човек!

Желая ви Весела Коледа, но изпъстрена с много подаръци, дълги вечери с приятели, разходки под снега, мирис на вино и огън в камината и неразказани истории с приказни случки!

Пожелавам ти пълно портмоне с пари, но и пълна къща с радостни деца, викове, смях и незабравими моменти. Весело посрещане на Коледа!

И най-голямата стая не може да побере всички подаръци, които искаме да притежаваме, но сърцето ни може да събере милиони сюблимни моменти прекарани със семейството и още толкова красоти, които виждаме в живота си. Нека такива бъдат твоите коледни подаръци всеки ден!

Не е важно колко е голям подаръка под елхата, а колко старание и любов е вложен в него. Радвай се на всички подаръци, които получаваш, но най-вече на тези, в които виждаш много усмивки и радост в хората!

Желая ти прекрасни коледни празници с много настроение, незабравими моменти с близките, весели случки и безброй малки подаръци от усмивки, радост в очите и смях!

Най-големите символи на Коледа са любовта, семейството и щастието. Аз ти пожелавам всеки ден да виждаш семейството си щастливо и да се обичате и подкрепяте винаги!

Днес всички ще получат най-хубавите коледни пожелания, но нека се сбъднат първо тези, в които преобладават здравето, любовта, благоденствието, разбирателството, мира, успеха и късмета!

Нека Коледа бъде за теб празник на душата, доброто настроение и незабравимите моменти със семейството и приятелите. Весела Коледа ти желая!

Днес ще получиш безброй подаръци и коледни пожелания, но най-хубавите нека бъдат тези, които не могат да се купят с пари и ни правят истински щастливи!

В тази красива Коледа може да намерите много причини за щастие. Аз ви пожелавам поне 100. Весела Коледа на всички!
На Коледа сърцата ни светят от радост, защото близките ни са до нас, а във въздуха витае любов, разбирателство и единство. Желая ти весело изкарване и много положителни емоции!
На земята ще има мир, когато всеки ден в сърцата ни настане Коледа. Желая ти цялата красота на празника да започне да се повтаря често в твоя живот!

Безмълвна нощ, звезда отгоре, блажен дар на надежда и любов. Благословена да бъде Коледа за вас!

Пожелавам ти духа на Коледа, а това е мирът, радостта на Коледа, което е надеждата и сърцето на Коледа, което е любовта!

Надявам се Дядо Коледа да бъде добър за теб и през тази година, защото заслужаваш най-доброто. Щастлива Коледа и весели празници!
Коледа е много повече от партита и подаръци. Нека празника за тебе бъде изпълнен с истински чудеса и смисъл, много любов и разбирателство, красота и хубави моменти!
Коледа е празник, в който си пожелаваме радост, любов и мир и това са моите пожелания за вас. Весела Коледа и нека хубавите моменти с любимите хора не спират!

Нека близостта на приятелите, уюта на дома и единството на на всички нас поднови духа си в тези празнични дни. Весела Коледа ви желая!

Коледа е, когато споделиш всички хубави моменти със семейството и приятелите си, за това ти пожелавам пълна къща с много положителни емоции и преживявания, спокойни вечери със сладки приказки и всеки твой спомен да се превръща в една малка неразказана приказка!
Така, както не може да преброиш снежинките и светлините по Коледа, така нека да не мога да преброя успехите ти, щастливите моменти и всички добрини, които ще ти се случват от тук насетне!
Камбаната бие неуморно,
Коледа е, ликувайте хора,
бъдете здрави, успешни и
все така истински човечни!
Нека на коледната трапеза да има основно ястие от здраве, пенливо вино от мечти, торта от любов и много усмивки от цялото семейство!
Нека семето на успеха в тази коледна нощ да покълне и да започне да сбъдва и най-големите ти детски мечти!
Нека цялата коледна украса освети мечтите ти и пътя към успеха. Желая ти най-хубавите щастливи моменти да започнат да валят като сняг и да направят от живота ти коледна приказка!
Сняг вали на парцали,
дядо Коледа пристига
със чувал подаръци и
най-доброто пожелание:
щастие и любов да има
в нашите сърца големи!
Ако има нещо, което все още ти липсва, нека Коледа ти го донесе в опаковка от любов и много настроение. Весела Коледа ти желая!

Нека Дядо Коледа ти донесе чувал пълен със здраве, настроение и късмет с безкраен срок на годност и да си ги ползваш всеки ден без умора!
Пожелавам ти твоят коледен подарък да бъде невидим, но много важен за теб и да му се радваш дълги години!
Пожелай си нещо за Коледа и отвори сърцето си тази нощ за всичко красиво, за да може да сбъднеш и най-съкровените си мечти!
Хубава Коледа ти желая, в която основното меню да е любов, коледната украса да са вашите усмивки и най-големият коледен подарък да е здраве за всички!

Желая ти най-хубавата коледна приказка с много сняг, забавни игри и желани подаръци от семейството и приятели добри!

В коледната тиха нощ
сняг се сипе на парцали,
а аз от сърце ти пожелавам,
здраве и любов да има!
Пожелавам ти най-хубавите коледни чудеса, а здравето и късмета вече всеки ден да те преследват и никога да не те изоставят!
По случай Коледа ще ти пожелая здраве на теб и цялото семейство, да имаш още безброй причини за радости и любовта винаги да бъде барометъра в твоя живот!
Нека всички хубави коледни пожелания, които ще чуеш днес да се сбъднат и да бъде живота ти истинска приказка!
Нека Коледата ти донесе много радост, любов и един голям подарък от здраве! Весела Коледа!

Дата на публикация: 13 ноември, 2022
Субтитри от: VaskoMutafchiev
Категория: Хора и блогове
Ключови думи: The of All kenny Dolly Greatest Rogers празници весели Gift Parton

Показване на още