Великолепният век 51. Eпизод 4K

Великолепният век 51. Eпизод 4K
Великолепният век Зда гледате 52. Eпизод : https://youtu.be/mAvBntDcKVM

Султан Сюлейман Ибрахим моли паша да говори между тях и декана. Междувременно рицарите убийци на Лайош, дебнещи в гората, нахлуват. Един от тях е насочен към султан Сюлейман и стреля. Декан. Господин Малкочоглу Бали ще настигне мястото на нападението…

След като научава, че е бременна, Хатидже Султан, страхувайки се да не загуби детето си отново, не желае да предаде новината на Ибрахим паша. Докато Хатидже се моли за завръщането на султан Ибрахим паша невредим, Александра Анастасия лисовска желае смъртта му.

Гюл Ага, който се е установил добре в харема, вече е влязъл в конфликт с Хиацинта Ага. Гюл Ага ухажва Нигар Калфа. А за Нигар Калфа всичко, което му е на ум, е да изкупи вината на Хюрем. Хюрем моли Гюл Ага да си намери нова наложница.

В щаба близо до Белград бяха обединени силите на султан Сюлейман, Ибрахим паша и Малкочоглу Бали Бей. Плененият рицар е разпитан в щаба. Рицарят признава, че Лайош е бил в Толна, близо до равнината на мъха.

Александра Анастасия лисовска, страхувайки се да не загуби дете, съветва Хатидже Султан да гадае. Гюл Ага разказва за бившия старейшина Яков Лорд, изгонен от двореца. Господин Яков е визионер с тъмни способности. Хатидже Султан моли Гюл Ага тайно да доведе Яков ефенди в двореца.

Гюл Ага заведе Яков и ефенди в Мраморно имение в двореца. Яков Ефенди казва на Хатиджа Султан, че ще има син. Той почувства, че Хюрем има големи проблеми. Само кръвта ще облекчи неприятностите.

Абонирайте се за великолепния канал на YouTube на века : https://www.youtube.com/channel/UCMBzq9bRzdsatP9neucBw9A

Великолепният век е исторически и фантастичен турски телевизионен сериал, заснет от "крокодили". Серията се основава главно на живота на султан Сюлейман и султан Хурем, османския султан, борбата за трона, която султанът получава за сина си, и дворцовия живот.


В ролите:
Халит Ергенч
Мария Узерли
Видях го в "Откровение".
Ще ближеш.
Не е известно лице.
Бард Доверие
Мехмет Гюнсур
Нур Фетахоглу
Селма
Пелин Карахан
Огромен Изрод
Мерве Болугур
Между облаците всичко е наред.
Толга Сариташ
Бурак Озживит

#Великолепниятвек #СултанСюлейман #Хюррем

Дата на публикация: 25 септември, 2022
Категория: Друго

Показване на още