Kenny Wayne Shepherd - Blue on Black - Remastered HD - BG Субтитри

The Best All Time Hits ****
Кени Уейн Шепърд Банд - Синьо върху черно
Вградени субтитри: Jivtop
Модерен, приятен за слушане блус рок е песента "Синьо върху черно" - "Blue on Black" на американската блус рок група" Кени Уейн Шепърд Банд" непрекъснато преоткривана и слушана като класика отново днес. Това е една от най- успешните им песни откакто с появата си като сингъл достига до челната класация на "Billboard". Освен това песента определено веднага е считана за най- добрата песен на 1998 год., като всъщност печели и музикалната награда на "Billboard" за рок песен на годината за 1999 година, а голямата популярност помага на албума "Trouble" да стане и албум на годината, а тя буквално става любима на рок феновете и се класира и в друг вид класация- за най- слушаната песен, с над 26 милиона слушания.
През 2019 година Кени Уейн Шепърд записва заедно с хеви метъл банда "Five Finger Death Punch" отново песента, която добива огромен успех и оглавява класациите на "Billboard" за няколко седмици, а рекордните от това получени приходи са дарени на подходяща фондация.
Песента "Синьо върху черно" е интересна и от гледна точка на текста за мрачността и начин за използване при трагични и не дотам весели обстоятелства- провалена любов, скъсана връзка и други видове негативи.

Дата на публикация: 23 септември, 2022
Категория: Музика
Ключови думи: The Wayne Best kenny Shepherd

Показване на още