Вярвате ли във вълшебства!? Открийте Вълшебството ♛ Welcome to Hôtel Hennes ♛ H&M ♛

Открийте Вълшебството ♛ Welcome to Hôtel Hennes ♛ H&M ♛ Ключът към изграждането на страхотна визия е съчетаването на смели елементи. Ключът към изграждането на страхотна компания е съчетаването на смели хора. Много известни световни марки могат да се похвалят с невероятна история на успеха. H&M - най-загадъчният от тях. Тази компания спечели любовта на милиони само защото облеклото й съчетава три основни качества: практичност, стил, елегантност.
Марката H&M е основана от Ерлинг Персон през 1947 г. в Швеция. Първият магазин, който продава това дамско облекло, се казва Hennes. Не може да се каже, че продажбите са високи, но търсенето не е спаднало през всичките 20 години. След това собственикът купува друг магазин - Mauritz Widforss. Тук се продаваха дрехи и принадлежности за риболов и лов, отчасти и за туризъм.
Ерлинг беше креативен и смел човек, така че успя да обедини двете си придобивки в една, която по-късно получи името – Hennes & Mauritz. Дългото и зле произнасящо се име на марката по-късно беше успешно сведено до вече добре познатото H&M! Персон не се е занимавал с шиене на дрехи, както и с друго производство. Защото въпросът – откъде собственикът е отнесъл стоката за продажба, остава без отговор и до днес.
Какво да купите в маркови магазини?
Стефан Персон, синът на Ерлинг, в момента контролира веригата от маркови магазини. Под негово ръководство бизнесът започва да процъфтява, отварят се над 3000 магазина в повече от 60 страни по света. Този брой расте всяка година и скоро ще можете да закупите нови сезонни колекции на марката във всяко кътче на света. В Украйна магазините на H&M могат да бъдат намерени в търговския център Lavina, SkyMall, RiverMall и в интернет магазина Kasta.ua
H&M вече има няколко основни направления на марката и шие дрехи с отлично качество за всички сегменти от населението:
Роки - младежко облекло (ежедневен стил);
B&B - бизнес дамско облекло;
Young - младежко облекло;
Home - идеалные товары для дома;
Cos - класическо облекло за мъже, жени, деца;
Conscious - аксесоари от екологично чисти материали, рециклирани;
Conwell u Logg - деловая мъжка одежда;
Big is Beautiful - модели дрехи с големи размери за жени;
O.G.G - спортно облекло;
Premium Quality - дрехи от естествени материали (велур, кожа, лен, памук, коприна).
В допълнение към модните колекции, които се появяват сезонно в магазините по света, огромно количество дрехи се продават в стокови магазини, втора употреба. Защото дори в тези страни, където магазините на компанията все още не са официално отворени, можете да купувате артикули от минали колекции без никакви проблеми.
Фирмени акценти и факти, които малко хора знаят
Въпреки факта, че марката H&M се е утвърдила като "народен" производител, не трябва да мислите, че компанията е проста. По време на своята история тя успя да работи заедно с такива изключителни дизайнери от световно ниво като Карл Лагерфелд, Соня Рикел, Джими Чу, Стела Маккартни, Роберто Кавали. Марката си сътрудничи с модните къщи Versace, Lanvin, Victor & Rolf.
В различни десетилетия най-привлекателните хора на планетата, знаменитостите стават лице на марката:
Актрисите Мила Йовович, Джесика Алба, Ванеса Паради, Аманда Сейфрид.
Певиците Кейти Пери, Бионсе.
Модел Кейт Мос.
Известният футболист Дейвид Бекъм.
За създаването на нови модни колекции от облекла, компанията периодично привлича известни личности, които също участват в рекламни кампании на "своите творения". Така през 2004 г. Карл Лагерфелд създава уникална по рода си колекция от дрехи. Рекламната кампания предизвика шум в големите градове по света и в рамките на няколко часа след отварянето на магазините всичко беше продадено. И това далеч не е единственият пример за зашеметяващ успех. През 2007 г., по време на сътрудничеството между H&M и гениалния Роберто Кавали, беше пусната една от най-успешните колекции, без да броим линията бански костюми на Кайли Миноуг.
През 2012 г. се случи още едно важно събитие. За създаването на новата колекция за предстоящия сезон беше привлечена легендарната певица Лана Дел Рей. Зашеметяващ кавър на "Blue Velvet" е записан като реклама.
Интересен факт е, че H&M е единствената елитна марка в света, която приема стари дрехи (от всеки производител) всяка година, предлагайки сертификат с добра отстъпка от 10-15%.
Смело приложение и уверен поглед към бъдещето
Марката H&M предлага на своите клиенти две посоки - Conscious и Premium Quality, които се различават от другите висококачествени екологични материали, използвани в производството. В първия случай стоките се произвеждат предимно от вторични суровини, преработени отпадъци на ниска цена. Така марката изразява своята искрена загриженост за околната среда и привлича многомилионна армия от клиенти към добрата кауза.
Premium Quality - това модно облекло е с високо качество и доста скъпо. Повечето от роклите са ушити от естествени материали като лен, памук, коприна. При боядисване се използват висококачествени, хипоалергенни, безопасни за човешкото тяло и околната среда вещества. И двете линии са търсени, така че продължават да се разширяват.

Дата на публикация: 12 септември, 2022
Субтитри от: mentos
Категория: Мода и стил
Ключови думи: to Hotel Welcome Открийте Вълшебството Hennes H&M

Показване на още