Най-опасните пътища до училище |Bajo Cauca, Colombia|

Most Dangerous Ways To School - Colombia

В Северна Колумбия, в региона Бахо Каука, на повече от 280 мили северно от Меделин, пейзажът е белязан от вода и привидно безкрайни простори. Всеки ден децата, които живеят там, се сблъскват с тази сурова, непредвидима пустош – само с една цел наум: да стигнат до училище. Защото това е техният шанс да се измъкнат от бедността и да създадат по-добър живот. Като десетгодишния Кендис и другите ученици.
За целта те се подлагат на ежедневна доза опасност. Някои от тях трябва да преминат през паянтов мост, който може да рухне всеки момент. Като десетгодишния Kendys и някои други ученици. Една грешна стъпка и можеха да се удавят или да си счупят краката.
Десетгодишният Хуан не трябва да пресича моста, но първо трябва да прекоси река с изключително клатещо се кану, а след това да върви през дълбока кал, пълна със скатове. Въпреки че пътят му е опасен, той се радва, че изобщо може да ходи на училище. Това го доближава малко по-близо до мечтата му да се премести в голям град.
Децата се сблъскват с всичко това при тежки условия. Температурата е вече 34 градуса по Целзий сутринта, а влажността е 97 процента. За да се доближат до своите желания и мечти, всеки ден тези деца носят не само раница, но и страха – по един от най-опасните пътища в света до училище.

________________________________
Subscribe Free Documentary Channel for free: https://bit.ly/2YJ4XzQ
Facebook: https://bit.ly/2QfRxbG
Twitter: https://bit.ly/2QlwRiI
#MostDangerousWaysToSchool
___________________________________
Free Documentary е посветен на предоставянето на документални филми от висок клас безплатно в youtube. С най-новото оборудване за камера, използвано от известни режисьори, работещи за известни продуцентски студия. Ще видите завладяващи кадри от дълбоките морета и във въздуха, улавяйки страхотни истории и снимки от всичко, което нашата красива и интересна планета може да предложи.

Насладете се на истории за природата, дивата природа, културата, хората, историята и още много неща, които предстоят.

Дата на публикация: 24 юни, 2022
Категория: История и нации
Ключови думи: free documentary

Показване на още