ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ: Защо младо момче избра живота на село пред големия град (Епизод 13) | Boho Soulz

Другарчета, в епизод 13 на ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ ви срещаме с Велизар - младо момче, което избира живота на село пред големия град. След много трудности и "спънки", житейския път на Велизар го отвежда в София, Благоевград, Сандански, а от там... в селото, в което е роден и израстнал. Какво го кара да се върне на село и какво казва Велизар за душата и селския живот, ще откриете в епизода! Приятно гледане!

Ако имате желание да ни подкрепите, за да можем да ви разказваме още такива истории, ще сме ви много благодарни да го направите като се абонирате за нашия YouTube канал. Кликнете този линк ► https://bit.ly/2zJH9om ◀ и след това натиснете SUBSCRIBE и камбанката до него и така няма да изпускате бъдещи видеа, които споделяме!

Ако видеото ви е харесало, ще сме ви безкрайно благодарни да го харесате, да оставите един коментар и да го споделите в социалните мрежи - нямате представа колко много ни помага това! 🙏

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ:
► IG: https://www.instagram.com/boho.soulz/
► FB: https://www.facebook.com/bohosoulz/

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ С ВКУСНИ ВЕГАН РЕЦЕПТИ:
► НАРЪЧНИК ЗА НАЧИНАЕЩИ: Как да превърнем всяка рецепта в неустоимо веган изкушение: https://bit.ly/3qHNwPY
► БЪЛГАРСКА ВЕГАН КУХНЯ: https://bit.ly/3HB9VFy

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА НА НЯКОИ ОТ ЛЮБИМИТЕ НИ ПРОДУКТИ:
► Омекотителни и филтриращи системи за вода от https://pavirani.com/ 👉 кодът е BOHO5 за 5% отстъпка
► Чиста и качествена храна за домашни любимци от https://petfood.bg/ 👉 кодът е BOHO10 за 10% отстъпка
► Качествени отоплителни системи и камини от https://www.multiterm.org/ 👉 кодът е bohosoulz2022 за 5% отстъпка
► Качествени инструменти за дома и градината от https://alpe.bg/ 👉 кодът е BOHO5 за 5% отстъпка
► Най-любимата ни орехотрошачка от https://www.drosselmeyer.bg/ 👉 кодът е BOHO15 за 15% отстъпка
Благодарим ви, че подкрепяте любимите ни бизнеси!

_________________________________________

Привет, ние сме Мони и Цецo!

Заминахме за чужбина, когато бяхме на по 15 години, живота ни срещна, влюбихме се, обиколихме Канада с каравана, която си направихме сами, и в началото на 2021г. решихме, че нашето място вече не е там.И така... вдъхновени от предаването на Галя Щърбева "Да хванеш гората" и желанието ни да живеем свободни и по-близко до природата, решихме, че е време да се приберем у дома.

Сега живеем на село, а чрез тези видеа споделяме най-различни моменти от нашия живот - реставрирането на старата ни къща, вкусната сезонна (и веган) храна, която си приготвяме, приключенията и походите из цяла България, лечебните свойства на билките и растенията, които ни заобикалят... и още нещо. :)

Решихме да създадем ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ, защото усетихме, че обществото ни има нужда да чува повече истории за живота на село. Има толкова много млади хора, които съвсем осъзнато се завръщат към селото (било то от града или от чужбина) и техните истории заслужават да бъдат разказани... за да покажем, че животът на село не е нито страшен, нито толкова невъзможен, колкото много от нас са си мислели първоначално.

Надяваме се да ви вдъхновим да вървите по Пътя си, да сбъдвате мечтите си и с всеки изминал ден да се завръщате към Корена все повече! ❤

_________________________________________

www.bohosoulz.com

ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ: Защо младо момче избра живота на село пред големия град (Епизод 13) | Boho Soulz

Дата на публикация: 12 юни, 2022
Категория: Хора и блогове

Показване на още