Вълшебство с Аватар 2 - Природата на водата (2022) "Avatar 2: The Way of Water"~♛ ☀️ (2022) Трейлър 💠 ♛ Филм

Аватар 2 - Природата на водата (2022) "Avatar 2: The Way of Water"~♛ ☀️ (2022) Трейлър 💠 ♛ Филм . Полека-лека започваме да придобиваме все по-ясна представа как ще изглежда втората част на "Аватар", наречена "Природата на водата".
Вече знаем, че премиерата е насрочена за декември тази година и че Джеймс Камерън отново ще ни върне на планетата Пандора при сините на'ви.
Новият по-мащабен тийзър за филма обаче повдигна и много въпроси на какво точно ще станем свидетели.
Основното чудене е дали няма да видим как Джейк Съли си партнира с враговете от първата част.
В първия "Аватар" видяхме как Съли (Сам Уъртингтън) се привързва към нацията от високи сини хуманоиди и прави всичко възможно да предпази планетата им от злите хора, които искат да я превърнат в огромна мина.

В тийзъра обаче виждаме Джейк редом до архивраговете си и сякаш в сътрудничество с тях.
Клипът подсказва и друг важен детайл - че на'ви очевидно не са единствените разумни създания на Пандора и явно на планетата кипи живот и под водата, а и в затънтените зелени гори. Виждаме непозната до момента раса, както и създания, които много приличат на на"ви, но са със зелен цвят на кожата.
И накрая за кратко пред очите ни има и непознато мистериозно дете, което съчетава чертите на сините хуманоиди и на племето от гората. Всичко това е гарнирано с впечатляващи гледки от Пандора и от нейната фантастична природа.
Пред Screen Rant Камерън дава и друга подсказка - действието във втората част ще се развива около десетилетие след "Аватар 1".
Режисьорът уточнява, че Стивън Ланг ще се завърне в ролята на полковник Майлс Куаритч, както и че отново ще е главният лош във филма. В ролята си на Нейтири се завръща и Зоуи Салдана, както и Джовани Рибизи като върховния администратор Паркър Селфридж.

Ясно е още, че този път ще видим и Кейт Уинслет, Мишел Йео, Оона Чаплин и други.
Новият тийзър на "Аватар 2" можете да видите горе. Премиерата му по българските кина се очаква на 16 декември. Трейлър 💠 ♛ Филм По едно време "Аватар" на Джеймс Камерън се превърна в най-касовия филм на всички времена. В бъдеще режисьорът реши да поеме няколко продължения наведнъж, като работи върху тях през последните десет години. Сега се подготвя втората част, чиято премиера ще се състои през декември. 20th Century пусна първия тийзър трейлър за предстоящия филм, озаглавен „Аватар: Пътят на водата“.
Аватар: Пътят на водата ще се развива четиринадесет години след събитията от оригиналния филм от 2009 г. Джейк Съли (Сам Уортингтън) е решил да остане завинаги в тялото на синьо извънземно, започвайки нов щастлив живот с Нейтири (Зоуи Салдана) на планетата Пандора. Впоследствие те имат син. Въпреки това, мирът на Пандора няма да продължи дълго, тъй като хората правят нов опит да превземат планетата. Трейлърът подчертава, че продължението ще се фокусира върху ново поколение, като синът на Джейк и Нейтири ще излезе на преден план като главен герой.Освен Уортингтона и Салдани, в „Аватаре 2“ с ролите си от първия филм се върнаха Стивен Ленг, Джованни Рибизи, Джоел Мур, Дилип Рао, Си Си Ейч Паундер и Мет Джералд. Появява се във филма и Сигурни Уивер, но на този раз тя изпълнява ролята. Среди новичков актьорски състав – Кейт Уинслет, Клиф Кертис, Иди Фалко, Джемейн Клемент, Уна Чаплин, Вин Дизел и Мишел Йео.
Сценарий «Аватара: Путь воды» Кемерон написа съвместно с Джошем Фридман. Премьера на 16 декември.

Дата на публикация: 13 май, 2022
Субтитри от: Anasteyzha
Категория: Трейлъри и анимация
Ключови думи: The Трейлър филм На Аватар of Way водата (2022) природата 2: 💓️ ☀️ "Avatar Water"~♛

Показване на още