Великолепният век 69. Eпизод

Великолепният век 69. Eпизод
Великолепният век Зда гледате 70. Eпизод :

Султан Сюлейман казва на Александра Анастасия лисовска да преведе дневника на Лео. Моят Александра Анастасия лисовска е в ъгъла. Ще разбере ли султан Сюлейман голямата тайна, свързана с Лео? Великолепният век става гост на екраните с нов епизод, на който не можете да откъснете очи.

Ще живее ли Хатидже Султан? Новината, че Хатидже Султан се е опитал да се самоубие, идва в двореца Топкапъ. Династията веднага отива в двореца на султан Хатидже. Нигар се чувства виновен, че е оставил Хатидже Султан сам. Ибрахим паша и Валиде не знаят какво да отговорят на султана.

Без да знае за ситуацията, принцеса Изабела посещава Хатиджа Султан за съболезнования за сина му. Александра Анастасия лисовска вече не може да понася, когато принцеса Изабела е близо до султан Сюлейман. Рискувайки всичко, за да се отърве от принцесата, Хюрем казва на Исабела, че ще й помогне да избяга по време на това пътуване.

Какъв ще бъде отговорът на принцесата на това изречение? Г-н Бали научава, че Армин се е върнал в Истанбул. Когато тича към него, пациентът ще се сблъска с Армин, лежащ в леглото му. Баща му вярва, че Армин се е разболял поради болка в любовта...

Абонирайте се за великолепния канал на YouTube на века :

Великолепният век е исторически и фантастичен турски телевизионен сериал, заснет от "крокодили". Серията се основава главно на живота на султан Сюлейман и султан Хурем, османския султан, борбата за трона, която султанът получава за сина си, и дворцовия живот.


В ролите:
Халит Ергенч
Мария Узерли
Видях го в "Откровение".
Ще ближеш.
Не е известно лице.
Бард Доверие
Мехмет Гюнсур
Нур Фетахоглу
Селма
Пелин Карахан
Огромен Изрод
Мерве Болугур
Между облаците всичко е наред.
Толга Сариташ
Бурак Озживит

facebook:

#Великолепниятвек #СултанСюлейман #Хюррем

Дата на публикация: 24 март, 2022
Категория: Друго

Показване на още