ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ: Живот на село с ТРИ деца (Епизод 2) | Boho Soulz

Другарчета, във вторият епизод на ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ ви срещаме с Цвети Йоцова и нейното прекрасно семейство. Цвети живее и работи на село вече над 10 години. Тя е биолог по професия, а призванието й е да помага на младите родители да отглеждат децата си по-природосъобразно. В този разговор засягаме теми като тази как се отглеждат и социализират деца на село, как се създава успешен бизнес на село и какви трудности е срещала Цвети през последните 10 години.

Надяваме се нашият разговор с нея да ви е интересен и ви пожелаваме приятно гледане!

Ако искате да се свържете с Цвети и/или да се възползвате от нейните професионални услуги, можете да я намерите тук:
👉 Facebook: https://www.facebook.com/BibliotekaZaSlingoveBG/
👉 Instagram: https://www.instagram.com/slinglibraryfairy/
👉 YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL18Bg8BY7cmnBQEbHGzmbcFuC-oEKkW_U
👉 www.fairyknot.org

А ако имате желание да подкрепите и нас, ще сме ви много благодарни да го направите като се абонирате за нашия YouTube канал. Кликнете този линк ► https://bit.ly/2zJH9om ◀ и след това натиснете SUBSCRIBE и камбанката до него и така няма да изпускате бъдещи видеа, които споделяме! Ако видеото ви е харесало, ще сме ви безкрайно благодарни да го харесате, да оставите един коментар и да го споделите в социалните мрежи - нямате представа колко много ни помага това! 🙏

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ:
► IG: https://www.instagram.com/boho.soulz/
► FB: https://www.facebook.com/bohosoulz/

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ С ВКУСНИ ВЕГАН РЕЦЕПТИ:
► НАРЪЧНИК ЗА НАЧИНАЕЩИ: Как да превърнем всяка рецепта в неустоимо веган изкушение: https://bit.ly/3qHNwPY
► БЪЛГАРСКА ВЕГАН КУХНЯ: https://bit.ly/3HB9VFy
_________________________________________

Привет, ние сме Мони и Цецo!

Заминахме за чужбина, когато бяхме на по 15 години, живота ни срещна, влюбихме се, обиколихме Канада с каравана, която си направихме сами, и в началото на 2021г. решихме, че нашето място вече не е там. И така... вдъхновени от предаването на Галя Щърбева "Да хванеш гората" и желанието ни да живеем свободни и по-близко до природата, решихме, че е време да се приберем у дома.

Сега живеем на село, а чрез тези видеа споделяме най-различни моменти от нашия живот - реставрирането на старата ни къща, вкусната сезонна (и веган) храна, която си приготвяме, приключенията и походите из цяла България, лечебните свойства на билките и растенията, които ни заобикалят... и още нещо. :)

Решихме да създадем ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ, защото усетихме, че обществото ни има нужда да чува повече истории за живота на село. Има толкова много млади хора, които съвсем осъзнато се завръщат към селото (било то от града или от чужбина) и техните истории заслужават да бъдат разказани... за да покажем, че животът на село не е нито страшен, нито толкова невъзможен, колкото много от нас са си мислели първоначално.

Надяваме се да ви вдъхновим да вървите по Пътя си, да сбъдвате мечтите си и с всеки изминал ден да се завръщате към Корена все повече! ❤

_________________________________________

www.bohosoulz.com

ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ: Живот на село с ТРИ деца (Епизод 2) | Boho Soulz

Дата на публикация: 23 януари, 2022
Категория: История и нации
Ключови думи: Живот На деца село 2) три Другите (епизод БЪЛГАРИ: Boho Soulz

Показване на още