Защо младо семейство избра живота на село (Епизод 1) | Boho Soulz

Другарчета, ето го и първият епизод от нашата нова рубрика "ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ". В него ви разказваме как и защо младо семейство избра живота на село пред този в града. Какви са ползите и трудностите да живееш на село, как се отглеждат деца на село и какво работят те - отговорите на тези въпроси ще намерите във видеото!

Надяваме се нашият разговор с тях да ви е интересен и ви пожелаваме приятно гледане!

Ако искате да се свържете с Камелия и Петър или да подкрепите техния малък (но бързорастящ) бизнес, можете да ги намерите в Instagram:
👉 Happy Green Family: https://www.instagram.com/happy.green.family/
👉 Съкровища от Битака: https://www.instagram.com/bitak.treasures/
А ако искате да сте част от техния живот на село и приключенията им из Родопите, можете да ги гледате в канала им в YouTube: https://youtu.be/xLcsnn5G6Wg

А ако имате желание да подкрепите и нас, ще сме ви много благодарни да го направите като се абонирате за нашия YouTube канал. Кликнете този линк ► https://bit.ly/2zJH9om ◀ и след това натиснете SUBSCRIBE и камбанката до него и така няма да изпускате бъдещи видеа, които споделяме! Ако видеото ви е харесало, ще сме ви безкрайно благодарни да го харесате, да оставите един коментар и да го споделите в социалните мрежи - нямате представа колко много ни помага това! 🙏

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ:
► IG: https://www.instagram.com/boho.soulz/
► FB: https://www.facebook.com/bohosoulz/

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ С ВКУСНИ ВЕГАН РЕЦЕПТИ:
► НАРЪЧНИК ЗА НАЧИНАЕЩИ: Как да превърнем всяка рецепта в неустоимо веган изкушение: https://bit.ly/3qHNwPY
► БЪЛГАРСКА ВЕГАН КУХНЯ: https://bit.ly/3HB9VFy
_________________________________________

Привет, ние сме Мони и Цецo!

Заминахме за чужбина, когато бяхме на по 15 години, живота ни срещна, влюбихме се, обиколихме Канада с каравана, която си направихме сами, и в началото на 2021г. решихме, че нашето място вече не е там. И така... вдъхновени от предаването на Галя Щърбева "Да хванеш гората" и желанието ни да живеем свободни и по-близко до природата, решихме, че е време да се приберем у дома.

Сега живеем на село, а чрез тези видеа споделяме най-различни моменти от нашия живот - реставрирането на старата ни къща, вкусната сезонна (и веган) храна, която си приготвяме, приключенията и походите из цяла България, лечебните свойства на билките и растенията, които ни заобикалят... и още нещо. :)

Решихме да създадем ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ, защото усетихме, че обществото ни има нужда да чува повече истории за живота на село. Има толкова много млади хора, които съвсем осъзнато се завръщат към селото (било то от града или от чужбина) и техните истории заслужават да бъдат разказани... за да покажем, че животът на село не е нито страшен, нито толкова невъзможен, колкото много от нас са си мислели първоначално.

Надяваме се да ви вдъхновим да вървите по Пътя си, да сбъдвате мечтите си и с всеки изминал ден да се завръщате към Корена все повече! ❤

_________________________________________

www.bohosoulz.com

ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ: Защо младо семейство избра живота на село (Епизод 1) | Boho Soulz

Дата на публикация: 23 януари, 2022
Категория: История и нации

Показване на още