Ужаси с приятели - Викове ♛ Крик (2022) — Трейлър ПРЕВОД

Ужаси с приятели - Викове ♛ Крик (2022) — Трейлър. филмът разказва историята на млада жена, която се завръща в стария си роден град само за да се изправи пред ужасяващи случаи на убийство, включващи прословут маскиран сериен убиец. В интервю Уес Крейвън потвърди, че ще подпише договор за работа по петата и шестата част от франчайза, ако четвъртият филм е успешен и разбие бюджета [3].

След трудността при пренаписването на сценария за Scream 2, 3, 4, когато окончателната версия често не е била готова до деня на снимките, Крейвън заяви, че ще трябва да види готовата версия на сценария за Scream 5, преди да може да започне заснемане. В отделно интервю сценаристът Кевин Уилямсън също потвърди договорния си ангажимент за Scream 4, 5, 6, въпреки че шестата част все още не е подписана. Уилямсън отбеляза, че ако Scream 5 бъде заснет, това ще бъде продължение на историята на героите от предишната част [4].

Актьорът Дейвид Аркет потвърди, че ще се радва да играе Дюи в бъдещи продължения.[5] През май 2011 г. изпълнителният продуцент Харви Уайнстийн потвърди, че продължението на франчайза е възможно въпреки по-ниския боксофис на Scream 4 от очакваното. През февруари 2012 г., когато Кевин Уилямсън беше попитан за потенциала за пета част, той заяви, че не знае дали ще бъде направено продължение, като каза: „Не ме интересува това.“[7]

На 30 септември 2013 г. Харви Уайнстийн изрази интерес към пета част, заявявайки: „Моля [Боб Уайнщайн] да направи филма и просто да сложи край на франчайза. Доехме тази крава дълго време.”[8] Уилямсън изрази съмнения относно излизането на петия филм. Той също така говори надълго и нашироко за напускането си от сериала, тъй като Крейвън и екипът му „свършиха с него“[9]. На 25 юни 2015 г. Wall Street Journal проведе интервю с Боб Уайнстийн. Когато беше попитан за възможността за продължение на филма, Уайнщайн категорично отрече възможността за пета част или каквото и да е друго продължение на франчайза, цитирайки телевизионния сериал на MTV като правилното място за франчайза да намери нов живот. „Това е като да пуснеш арт хаус филм в арт хаус театър“, каза Уайнщайн. „Трябва да продължим там, където живеят тийнейджъри, това е MTV“[10].

След закриването на The Weinstein Company поради множество обвинения в сексуален тормоз срещу Харви Уайнщайн, съдбата на франчайза Scream беше в неизвестност. В началото на 2019 г. започнаха да се разпространяват съобщения, че Blumhouse Productions, която е специализирана във филми на ужасите, се интересува от възраждането на сериала[11]. По-късно обаче тези доклади се оказаха неверни[12]. През ноември 2019 г. Spyglass Media Group придоби правата за създаване на нов филм, Scream. По това време не беше известно дали това ще бъде продължение, рестартиране или римейк. Също така не беше известно дали Уилямсън ще се върне[13][14][15][16][17]. Следващия месец беше обявено, че филмът ще включва нов актьорски състав, но може да включва и предишни членове на главния актьорски състав.[18] На 18 ноември 2020 г. Кевин Уилямсън обяви, че официалното заглавие на новия филм е Scream[19].
кастинг

На 6 ноември 2019 г. Bloody Disgusting съобщи, че Spyglass Media Group работи по нов игрален филм от поредицата Scream. Студиото наследи правата върху франчайза след фалита на Dimension Films, причинен от скандала с Харви Уайнщайн[13][20].

През март 2020 г. беше обявено, че Матю Бетинели и Тайлър Гилет ще режисират новия филм, като Кевин Уилямсън ще бъде продуцент. На 6 май Нив Кембъл разкри, че преговаря да се върне към ролята си в новия филм[21]. На 12 май Матю Лилард, който изигра Стю Мейхър в първия Scream, също обяви желанието си да се върне в ролята си[22]. На 18 май беше официално потвърдено, че Дейвид Аркет ще повтори ролята си на Дюи Райли в петата част от филмовата поредица.[23] На 31 юли 2020 г. Кортни Кокс публикува видео в официалния си акаунт в Instagram, потвърждаващо завръщането си във франчайза за петия филм[24][25]. Марли Шелтън също ще се върне в ролята си.

Дата на публикация: 21 януари, 2022
Субтитри от: Anasteyzha
Категория: Трейлъри и анимация
Ключови думи: Трейлър Приятели ужаси (2022) крик викове

Показване на още