Лято в Града (романтична комедия) / BG audio

Вълнуващият разказ повежда през монотонното ежедневие на управителката на магазин за дрехи в малко градче - Тейлър Маккол, докато един ден не получава покана да управлява луксозен бутик за облекло в Манхатън. Забързаният живот в големия град обаче не е това, което е очаквала. Докато бавно се адаптира към новата реалност, тя среща харизматичния Филип – брокер на недвижими имоти, който очевидно иска да бъдат повече от приятели.

Работата обаче е завладяла напълно вниманието на Тейлър, която се стреми да постигне високи продажби и да отговори на очакванията на шефката си. Неочаквано младата и амбициозна дама прави грешка и новият й вълнуващ живот започва да се срива. За да оправи нещата, Тейлър трябва да комбинира наскоро придобитите си умения в Ню Йорк с типичното си южняшко очарование.

#bg audio#филми с бг аудио#filmi bg audio#filmi s bg audio#комедия#комедия бг аудио#комедия филми# #романтични филми бг аудио#филми бг аудио#бг аудио#целия филм#цял филм#filmi bg#екшън#екшрн филми#koledni filmi#приключенски филми#бг аудио#трилър#ужаси#филми на ужасите#мистерии# mysteries# action movies#horrors#thriller#фентъзи#приказка#анимация# fantasy#animation#komediq#

Дата на публикация: 28 ноември, 2021
Категория: Друго

Показване на още