Да се влюбиш в Лея 2011 (романтичен) / БГ аудио

Красивият и добър в професията кардиолог Джейк Левър е сгоден за очарователната Керъл. Внезапно умира брат му Бенджамин, който е равин и Джейк тръгва за погребение, разкъсван от чувство за вина, че не е поддържал връзка с брат си няколко години. Съдбата му готви невероятна изненада.

По древен еврейски обичай братът на покойния трябва да се ожени за вдовицата, ако тя все още не се е сдобила с дете. Джейк не е ортодоксален евреин, но все пак трябва да спази обичая. Той предлага на Леа да извършат церемонията формално за пред роднините, но да поддържат платонически отношения. Леа приема с радост – целта й е да се измъкне от опеката на родителите си и да учи в колеж. Ще успеят ли Леа и Джейк да живеят под един покрив и да поддържат неконвенционални отношения ?






#bg audio#филми с бг аудио#filmi bg audio#filmi s bg audio#комедия#комедия бг аудио#комедия филми# #романтични филми бг аудио#филми бг аудио#бг аудио#целия филм#цял филм#filmi bg#екшън#екшрн филми#koledni filmi#приключенски филми#бг аудио#трилър#ужаси#филми на ужасите#мистерии# mysteries# action movies#horrors#thriller#фентъзи#приказка#анимация# fantasy#animation#komediq#

Дата на публикация: 28 ноември, 2021
Категория: Друго

Показване на още