Love is Antidote (2021) This is not a Hospital ♛ Ада e болница без изход ♛ Trailer Antidote (2021)

Love is Antidote (2021) This is not a Hospital ♛ Ада e болница без изход ♛ Trailer Antidote (2021) Смразяваща болница без изход - Ада ♛ Trailer - Antidote (2021) Живота е болка 🌟 ♛☸ڿڰۣ-ڰۣ— антидот. Историята за омъжена млада дама, която внезапно избухна в апендицит и беше спешно изпратена за операция. Събуждайки се от упойка, тя с ужас осъзнава, че се намира в подземно медицинско заведение, където се тества нова военна противоотрова, а на пациенти се извършват жестоки експерименти ...

Камерен трилър с елементи на ужас, който запазва интригата до самия край. Истински мистичен спектакъл се развива пред зрителя, граничещ между зловеща клаустрафобична мечта и параноично тревожно състояние.
Сюжетът е обвит в загадки и леки неочаквани twerks, постепенно отварящ завесата на случващото се, и въпреки че вече се е случило нещо подобно (няма да кажа къде, за да не го разваля), но наблюдението на развитието на историята е завладяващо. И след зашеметяващия финал, всичко видяно по -рано придобива смисъл и се разбира че любовта е побида дори над самият ад и прошката променя нас и дава живот.
Средство, което се свързва и неутрализира дадена отрова или чрез различни механизми й пречи да прояви действието си върху организма. Различават се физични антидоти (медицински въглен, каолин), химични антидоти (яйчен и млечен белтък), антидоти, действащи чрез биохимични метаболитни процеси и др.
на български език: антидот
на английски език: antidote
на латински език: antidotum

Дата на публикация: 10 октомври, 2021
Субтитри от: Sibylla
Категория: Трейлъри и анимация
Ключови думи: Love trailer без Is this Not ада изход болница hospital Antidote (2021)

Показване на още

Коментарите под този видео клип са забранени.