Силата на Любовта ♛¸.•*´¨Принцесата на Япония избра любовта пред короната ♛ Princess Mako's marriage with Komuro

Princess Mako's marriage with Komuro - Japanese Princess Mako's marriage with her fiancé Komuro Kei is being arranged to take place this year without any ceremonies.!!! Японската принцеса Мако се отказа от кралския си статут и милиони долари, за да се омъжи. Японска принцеса се отказа от титлата си, за да се омъжи за съученик. Японската принцеса Мако се отказа да получи еднократна сума от един милион долара заради отказа си от кралския си статус, за да се омъжи за свой съученик от колежа, предава Ройтерс. Това открива пътя за отлаганата с години женитба заради спор, свързан с годеника ѝ.

29-годишната дъщеря на тогавашния император Акихито и бившият ѝ съученик от колежа Кей Комуро обявиха годежа си през 2017 г. Но сватбата им беше отложена след съобщения за финансов спор между майката на Комуро и бившия ѝ годеник.

Очаква се правителството да утвърди, че принцесата се отказва от плащането на стойност 150 млн. йени (1,35 млн. щатски долара), полагащо се на кралски особи, които се отказват от статуса си, за да сключат брак с човек от народа, на фона на публични критики заради годеника ѝ, съобщи държавната телевизия NHK.
Според медията датата на сватбата може да бъде обявена през октомври.
Японска телевизия неотдавна засече Комуро в Ню Йорк в очакване на предстоящата сватба. Той беше показан с конска опашка – подробност, която предизвика гняв сред някои японски потребители на Twitter.
Медиите съобщават, че двойката смята да живее в САЩ. Според японския закон за наследяването, който предвижда, че само мъже имат право да заемат трона, жените от императорското семейство губят статуса си, ако се омъжат за човек от народа.

Дата на публикация: 28 септември, 2021
Субтитри от: smiles
Категория: Новини
Ключови думи: На Япония короната with Силата пред любовта princess избра Принцесата marriage Любовта!!! Mako's Komuro

Показване на още