"ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев", 27 септември 2021

https://tv1.bg/denjat-s-veselin-dremdzhiev/

Очаква се да бъде обявен Инициативният комитет за издигането на кандидатурата на Р.Радев за втори мандат, подписване на ново коалиционно споразумение на изправи се ние Идваме. В края на ерата Меркел за пръв път след Втората световна война нито една от големите партии - социалдемократите (водещи в сондажите), ХСС или дори възходящите Зелени нямат повече от 30% избирателна подкрепа. Това обещава тежки преговори за правителство в продължение на седмици, дори месеци. Крайната десница AfD e изолирана - пряко от Мюнхен Иван Мандаджиев.
Държавата започна спасителна акция за VeraSU. Екологичният проблем с кораба, заседнал на скалите край Камен Бряг e надпревара с времето, метео условията и мудността на собственика и липсата на опит на държавата за реакция при морски катастрофи - пряко адв. Владимир Владимиров, специалист по морско право, гост Борислав Сандов, съпредседател на Зелено движение.
Какви спешни и какви дългосрочни мерки трябва да бъдат взети, за да бъде нормализиран пазара на електроенергия, защо се стигна до сегашната криза - гост Антон Иванов, експерт от Българския енергиен и минен Форум.


Гледайте "ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев" по TV1 от понеделник до петък в 20:00 часа!

Дата на публикация: 28 септември, 2021
Категория: Друго

Показване на още