ИМАМЕ ВОДА 💦 | ВиК инсталация за баня | Живот на село | Boho Soulz

Другарчета, много много се вълнуваме да споделим, че в банята вече ИМАМЕ ВОДА! Тази седмица успешно направихме ВиК инсталацията - съвсем сами и без никакъв предишен опит! Въпреки, че сме начинаещи, изграждането на ВиК инсталацията за баня се оказа много интересна и доста по-лесна задача от колкото очаквахме! Ремонтът на банята продължава!


Надяваме се видеото да ви хареса и ви пожелаваме приятно гледане! 🌞


Ако имате желание да ни подкрепите, ще сме ви много благодарни да го направите като се абонирате за нашия YouTube канал. Кликнете този линк и след това натиснете SUBSCRIBE и камбанката до него ► https://bit.ly/2zJH9om ◀ и така няма да изпускате бъдещи видеа, които споделяме!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ:
► IG: https://www.instagram.com/boho.soulz/
► FB: https://www.facebook.com/bohosoulz/

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ С ВКУСНИ ВЕГАН РЕЦЕПТИ:
► НАРЪЧНИК ЗА НАЧИНАЕЩИ: Как да превърнем всяка рецепта в неустоимо веган изкушение: https://bit.ly/2SmOnZr
► БЪЛГАРСКА ВЕГАН КУХНЯ: https://bit.ly/3vo9iIF

_________________________________________

Привет, ние сме Мони и Цецo!

Заминахме за чужбина, когато бяхме на по 15 години, живота ни срещна, влюбихме се, обиколихме Канада с каравана, която си направихме сами, и в началото на 2021г. решихме, че нашето място вече не е там. И така... вдъхновени от предаването на Галя Щърбева "Да хванеш гората" и желанието ни да живеем свободни и по-близко до природата, решихме, че е време да се приберем у дома.

Сега живеем на село, а чрез тези видеа споделяме най-различни моменти от нашия живот - реставрирането на старата ни къща, вкусната сезонна (и веган) храна, която си приготвяме, приключенията и походите из цяла България, лечебните свойства на билките и растенията, които ни заобикалят... и още нещо. :)

Надяваме се да ви вдъхновим да вървите по Пътя си, да сбъдвате мечтите си и да се грижите по-добре за себе си и за Природата! ❤

_________________________________________
www.bohosoulz.com


ИМАМЕ ВОДА 💦 | ВиК инсталация за баня | Живот на село | Boho Soulz

Дата на публикация: 26 септември, 2021
Категория: Друго

Показване на още