Стахотните Сексуални Фантазии за големи - "Les fantasmes Трейлър 2021 ПРЕВОД

Стахотните Сексуални Фантазии за големи - "Les fantasmes Трейлър 2021. ПРЕВОД Комедия за интимния живот на шест двойки и техните сексуални фантазии - от ролеви игри до ексхибиционизъм и въздържание.
Зад затворените врати на спалнята винаги има място за смешни, неудобни, весели или просто смешни ситуации. Шест различни двойки, в преследване на тръпката, ще уредят истинска шумотевица - кой ще успее да укрепи връзката и кой е обречен на приятелската зона? Преди това трябва да се провери дали това, което чувствате, е просто фантазия или наистина в реалния живот като това? Всеки човек може да има различна сексуална фантазия, една от които е сексуалната фантазия с по-възрастен човек. Всъщност, ако това е само фантазия и не пречи на реалния ви живот със съпругата ви, тогава тези условия няма нужда да се притеснявате.
Но ако харесвате жена, която е много по-възрастна в реалния живот и това нарушава домашния ви и сексуалния живот с жена ви, това състояние трябва да се проучи допълнително.Кога започваме да фантазираме? От какво се хранят сексуалните фантазии и как се развиват?

Както е обяснено от секс терапевта Уенди Малц в неговата книга "Интимният свят на женските сексуални фантазии", жените започват да фантазират в детството си, с по-романтични или чувствени идеи, еволюиращи с времето до повече сексуални идеи.

Развитието на фантазиите изглежда е тясно свързано със сексуалното развитие и от своя страна с преживяванията, културата и информацията, която се събира по отношение на сексуалността през целия живот.

Ето защо е важно да напълним чекмеджето на нашите фантазии с всичко, което ни стимулира. Трябва да потърсите източници на вдъхновение, които поставят сетивата на човека точно в изходното поле на пътя на еротичното, винаги готов да търси удоволствие.
Видове сексуални фантазии

Този въпрос е сложен, ако се тръгне от факта, че в съзнанието нещо се случва: строго погледнато, има фантазии от всякакъв вид. Темата е толкова разнообразна, колкото и различните вкусове на единия и другия. Има обаче класификация, която е интересно да се спомене, тъй като тя може да даде по-задълбочени познания за нечия сексуалност.

Както обяснява Малц, сексуалните фантазии могат да бъдат класифицирани във фантастични фантазии и нефикционирани фантазии.

Измислените фантазии се разгръщат като истинска история, с герои и взаимоотношения помежду им. Ролите на главния герой обикновено варират от доминиране, където властта и контролът са характерните елементи, до сладка и красива роля на любимия, където преобладават привързаността, интимността или духовното привличане. Но може да има и роли на жертви, където се появяват страх или дори насилие; на дивак, разбирайки това като свободна роля, без власт и контрол; обект на желание, или просто, на voyeur.

От друга страна, има немислените фантазии. Тези фантазии са напълно свързани със сетивните способности, които хората имат. Те не са истории като предишните, но са визуални, слухови, тактилни стимули и т.н. тези, които ни доставят удоволствие, когато си ги представяме в ума.

Какви са вашите фантазии? Правите ли истински филми в главата си или сетивата ви отвеждат в райски удоволствия?

Във всеки случай, независимо от вида на фантазията, най-важното е да си позволите да фантазирате, без вина, цензура, срам или страхВие.
Какви значения имат сексуалните фантазии?

Значението на фантазиите има относително значение, ако изхождаме от идеята, че няма лоша сексуална фантазия, стига да работи. Ако фантазията е способна да ви активира, да ви внуши, да ви накара да се почувствате удоволствие, тази фантазия работи. Използвайте го много!

Въпреки това, в определени случаи фантазиите могат да предизвикат безпокойство или да възпрепятстват интимността на човека, в който случай те стават обезпокоителни или натрапчиви фантазии или както ги нарича Уенди Малц,измамни фантазии.

Този тип фантазия може да възникне, когато самата фантазия е в противоречие с реалността на човека или когато фантазията кара човека, който го живее, да загуби чувството за контрол или те също могат да бъдат тези, които поддържат или подсилват негативното поведение или дори опасно.

В тези случаи добре и успокояващо е да се знае, че фантазиите могат да бъдат оформени така, че да отговарят на потребителя. Следователно можете да отхвърлите тази фантазия и да потърсите друга. Уенди Малц провежда направлявани изследвания на фантазиите в работилници или в терапия и в своята книга тя обяснява как го прави, като разказва някои случаи.
Какви са предимствата на сексуалните фантазии?
1. Умът е най-важният двигател на сексуалната възбуда. Използването на потенциала, който ни дава способността да фантазираме, може да помогне за обогатяване и наслаждаване на повече от сексуалния живот, тъй като действа директно за увеличаване на сексуалното желание. Чрез фантазирането можете да изживеете преживявания, които може да не сте в състояние или да не искате да живеете в реалния живот, но това, когато се преживее в съзнанието ви, носи огромно удоволствие.
2. Те са източник за подобряване на самочувствието и на лична привлекателност. Като цяло фантазиите ви позволяват да се съсредоточите върху по-фините детайли. секси, да бъде в състояние да избегне критиката и самокритиката на други хора.
3. Те помагат за репетиране на възможни бъдещи практики или могат да служат за запазване на приятни минали спомени или за преодолеят някои ограничения на настоящето.

4. Фантазии те са лични творения и като такива, те могат да бъдат модифицирани по желание, като ги адаптират към личните вкусове и нужди.

5. Това е проста, забавна, креативна техника, която е достъпна за всеки иБезплатно е! (Важна подробност в тези времена, когато изглежда всичко има цена).
6. Колкото повече практикувате фантазия, най-простото е да се разгърне благосъстоянието, удоволствие и дори сексуален отговор.
Има твърде много добри неща, донесени от тази практика, за да не помислите за фантазирането.
Мъж, който е склонен да харесва по-възрастни жени от себе си, се нарича комплекс odeida. Това състояние вероятно е свързано с психологически конфликт, когато детето не е завършило като възрастен, така че е склонно да харесва по-възрастни жени, защото може да получи фигура на майка, както когато е било дете.
Психологическият конфликт би трябвало да е изчезнал като възрастен, ако е уреден, е необходима психологическа помощ за неговото разрешаване. Ако започнете да се разсейвате, можете да се консултирате директно с психиатър и психолог, така че да може да бъде проучен отново и да бъде предоставена помощ и допълнителна консултация за решаване на проблема ви.
Междувременно се опитайте да обсъдите това с партньора си по спокоен и открит начин. Подкрепата от вашия партньор ще може да ви помогне.
Фантазирането не е дейност изключително за деца и възрастни, които приличат на деца. За щастие това е способност, която всички хора имат и която можем да използваме през целия си живот.Фантазирането е

Дата на публикация: 25 септември, 2021
Субтитри от: Anasteyzha
Категория: Хоби и развлечения
Ключови думи: Трейлър За големите 2021 фантазии "Les fantasmes

Показване на още