Catfish - All I Ask Of You - С BG субтитри

Catfish са една от най -добрите групи на живо във Великобритания днес." Първият им албум „So Many Roads“ стигна до не. 1 в класациите на IBBA, както и вторият им албум, този почти изцяло оригинален материал - „Broken Man“ - който също беше номиниран за британска блус награда и бе обявен за албум на годината от IBBA. Текущият им албум „Burning Bridges“ излезе през май 2019 г. и получи отлични отзиви от британската и европейската музикална преса. Това беше третият най -пускан албум на Independent Blues Broadcasters Association през 2019 г. Те издадоха албум на живо, „Exile - Live in Lockdown“ през декември 2020 г., който беше записан през лятото на 2020 г., когато всички места бяха затворени поради Covid.
2021 г. - тази година момчетата бяха отличени да бъдат номинирани в не по -малко от пет категории - група на годината, блус изпълнител на годината за Мат Лонг, инструменталист на годината за Мат Лонг, албум на годината за „Изгнание - Live in Lockdown 'и онлайн събитие на годината за потока на живо на Exile - Live in Lockdown.
2020 - тази година те бяха обявени за блус група на годината на британските блус награди за 2020 г., а Мат Лонг също спечели награда за блус инструменталист на годината за 2020 г. Burning Bridges е номиниран за албум на годината.
2019 - няма процес на награждаване
2018 г. - Британска блус награда за блус акт на годината (Англия). Broken Man номиниран за албум на годината, Matt Long номиниран за млад изпълнител на годината.
2017 - няма процес на награждаване
2016 г. - Британска блус награда, Пол Лонг, клавишник на годината. Групата е номинирана за нововъзникващ изпълнител на годината, Мат Лонг е номиниран за млад изпълнител на годината.

Дата на публикация: 18 септември, 2021
Категория: Музика
Ключови думи: You of All ask catfish

Показване на още