Вижте изумителни къщи, които няма да повярвате, че съществуват - 21 Houses You Won't Believe Exist

Механичната къща в Чехия спечелила много награди за еко жилища.Уникална сграда във Франция е много комфортна и енергийно ефективна. The Nautilus House, Мексико .Истинско произведение на изкуството, къщата The Nautilus House в Мексико е построена от Хавиер Сенесиайн. Отворена е за посещения през цялата година.
The Stone House, Португалия

The Stone House, Португалия

Тази каменна къща в Португалия е частна собственост, заобиколена е от ограда и от предупредителни табели. Самата къща напомня на пещера, а самата постройка е изградена като част от скалата.
Rotterdam Cubic Houses, Холандия

Rotterdam Cubic Houses, Холандия

Кубичните къщи в Ротердам са частна собственост. Уникалният им вид привлича много внимание. Възможно е да отседнете там за нощ, както и да си наемете апартамент.
The Shoe House, Холандия

The Shoe House, Холандия

Тази къща като обувка се намира в парк в Холандия и е толкова сладка и уютна, че изглежда като декор. Всъщност това е домът на Алфред Дж. Квак от едноименната холандска анимация от 1990 г.
The Shoe House, Южна Африка

The Shoe House, Южна Африка

Още една къща-обувка, която се намира в ЮАР и е построена през 1990 г. от предприемача и художника Рон Ван Зил. Вдъхновена е от детското стихотворение "There Was an Old Woman Who Lived in a Shoe". Сега е музей с творбите на художника, но включва къща за гости, ресторант, плувен басейн и магазин.
The Biomorphic House, Израел.
Тази футуристична къща в Израел е построена от френския архитект Ефраим Хенри Пави.
he Upside-Down House, Германия
he Upside-Down House, Германия
Сградата на зоологическа градина в Геторф, Германия, е къща, която далеч не е обикновена - тя стои на покрива си! Посетители могат да влязат в "обратната" къща през цялата година.
The Toilet House, Корея
Това е Mr. Toilet House. Намира се в град Суон, Южна Корея, и е с формата на тоалетна, отворена за посещение през цялата година. В нея се провеждат и събития като изложби и концерти.
Соларните панели помагат за охлаждането на стъкления конус през лятото и затоплянето му през зимата. Въпреки че сградата е жилищна, има часове за туристически посещения...кооперация в канадския град Монреал. Habitat 67 е съставен от залепени помежду си апартаменти, които изглеждат като "кацнали" един върху друг. Футуро е сглобяема къща в космическа форма, проектирана от Мати Сууронен. Тя може да се намери по целия свят, но повечето от тези къщи се намират във Финландия - родината на архитекта."Огледалната къща" в Болцано, Италия, трудно се забелязва благодарение на уникалния си "огледален" дизайн, който я прави да се слива с околността. Концептуалното здание се наема за почивка или за събития. Тази каменна къща в Португалия е частна собственост, заобиколена е от ограда и от предупредителни табели. Самата къща напомня на пещера, а самата постройка е изградена като част от скалата.Кубичните къщи в Ротердам са частна собственост. Уникалният им вид привлича много внимание. Възможно е да отседнете там за нощ, както и да си наемете апартамент. къща като обувка се намира в парк в Холандия и е толкова сладка и уютна, че изглежда като декор. Всъщност това е домът на Алфред Дж. Квак от едноименната холандска анимация от 1990 г.Още една къща-обувка, която се намира в ЮАР и е построена през 1990 г. от предприемача и художника Рон Ван Зил. Вдъхновена е от детското стихотворение "There Was an Old Woman Who Lived in a Shoe". Сега е музей с творбите на художника, но включва къща за гости, ресторант, плувен басейн и магазин.

Дата на публикация: 11 септември, 2021
Субтитри от: mentos
Категория: Пътуване и събития
Ключови думи: Believe You Няма ДА че които Вижте Изумителни 21 Won't къщи повярвате exist houses съществуват

Показване на още