Трогателни кадри жена подаде бебе на американски войник през стената на летището в Кабул за помощ ..Watch - Woman, Child Lifted

Трогателни кадри жена подаде бебе на американски войник през стената на летището в Кабул за помощ ..Watch - Woman, Child Lifted Over Kabul Airport Wall by U.S. Soldiers Бебето, което вчера беше подадено на американски войник през стената на летището в Кабул, вече е заедно със семейството си. Покъртителните кадри предизвикаха силен обществен интерес, а информация по случая предоставиха от Пентагона. Междувременно американските военни разпространиха снимки, на които се вижда как помагат на още деца, намиращи се във вътрешността на летището.
Щастлива развръзка за бебето, което американски войник издърпа с една ръка високо над множеството на летището в Кабул, а кадрите обиколиха света. Бебето е имало нужда от медицинска помощ и това е била причината да бъде прехвърлено през стената.
"Родителите са помолили морските пехотинци да се погрижат за бебето, защото е болно. Морският пехотинец, който виждате да го поема, го е отвел в норвежка болница, която се намира на летището. След лечение детето е върнато на баща му", обясни говорителят на Пентагона Джон Кърби.
Бебето е в безопасност на летището - в периметъра, охраняван от американската армия. Според говорителя на Пентагона Джон Кърби става дума за акт на съпричастност от страна на морския пехотинец. Той не е знаел нищо за семейството на детето - дали е включено в специалната програма на САЩ за афганистанците в риск, или сами бягат от талибаните, но е помогнал първо като човек.
Видеото, което предизвика силен отзвук, е заснето от очевидец на сцената. На свой ред Пентагонът разпространи официални снимки, илюстриращи какво се случва от вътрешната страна на летището.
На една от тях войник държи в ръцете си пеленаче и бащински му се усмихва.
На друга жени от американската армия внимателно са прегърнали две бебета.

Дата на публикация: 21 август, 2021
Субтитри от: smiles
Категория: Новини
Ключови думи: На Over За Американски By Жена през кадри Помощ бебе летището Child woman Wall Soldiers aIrpOrT Стената войник Lifted U.S. подаде Кабул kabul трогателни ..Watch

Показване на още