20 минути - епизода 54 (Македонски) | 20 Dakika

20 минути - епизода 54 (Македонски) 20 Dakika

Полицијата влезе и ја уапси и стави лисици на сопругата на Али Халаскар, Мелек Халаскар, за обидот за убиство. Али не можеше да стори ништо, но Мелек би сторил сè. Мелек Халаскар беше прогласен за виновен и осуден на една седница на 20 години затвор. Учителот по историја, Али Халаскар, кој не бил во можност да депонира сметка на време, тргнал да ја докаже невиноста на неговата сопруга. Патот на Али е долг. Но, тој има само 20 минути. Да му ја препушти целата одговорност на неговиот мал син на неговата бунтовна сестра, да го убеди крадецот Кат со години да му помогне да ја убеди сопругата дека ќе заврши овој кошмар, да се надеваме дека комесарот Озан ќе ги добие вистинските траги, да ја извади неговата сопруга затвор, само 20 минути!

Melek: Tuba Büyüküstün
Ali: İlker Aksum
Kedi: Bülent Emin Yarar
Komiser Ozan: Fırat Çelik
Muavin Süreyya: İpek Bilgin
Ferdi: Tolga Sarıtaş
Duru: Miray Akay
Kuzgun: Müjde Uzman
Akrep: Günay Karacaoğlu

#20минути

Дата на публикация: 2 август, 2021
Категория: Друго

Показване на още