Христос Воскресе ☀️ Великден 2021 ☀️ Великденски поздрав 🌷 Весели празници 🌿🌷🐞 ڿڰۣڿღ

Христос Воскресе - Великден 2021 - Великденски поздрав - Весели празници
Честито Воскресение Христово! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!
На този ден светъл празник да се чукнем за здраве с шарени яйца,да запалим свещта на милосърдието и нека всеки въплъти в себе си образа на Христос. Честит ВЕЛИКДЕН!

В кошара агънцето блее, в кошничката шарени яйца,на масата пухкав козунак и люта ракийка.Пей,пий ,яж и се весели,че празник е дошъл навред - Честито Възкресение Христово!
Честит Великден! Нека здравето и доброто настроение не те напускат цяла година! Велики дела да извършиш, велики мисли да имаш, велик да си и ти! Честито Воскресение Христово!

Христос Воскресе! Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим ЧОВЕШТИНАТА в себе си

Христос воскресе! Много здраве и щастие за семейството и децата, и успех в борбата с яйцата.

Нека този Великден ти донесе надежда и вяра в любовта. Днес, сега и завинаги. Честит Великден

Честит Великден! Нека здравето да не ви напуска и във вас корени да пуска,щастието да ви спохожда всеки ден,нека е весел за вас този празничен ден!

Нека пламъкът от хилядите свещи запалени във Великденската нощ, да освети и стопли душите и сърцата ни. Нека пламъкът на любовта ни изпълва с надежда и добрина. Христос Воскресе!

Честит Великден! Румени, червени, като яйцата украсени с любов озарени, с щастие и радост надарени. Здраве, щастие, късмет да те спохождат занапред.

Нека здравето и доброто настроение не те напускат цяла година! Велики дела да свършиш, велики мисли да имаш, велик да си и ти! Христос воскресе!

Когато казваме нашите пожелания за Великден ние носим добротата на надеждата в себе си. Това е празник не само на възкресението на Христос, но и символ на нашата вяра в по-добрите времена, на нашата надежда в любовта към ближния и желанието ни доброто да се разпростре над света.

Честит Великден! Пожелавам ти незабравими моменти! Безкрайно щастие и много верни приятели. Богата трапеза и люта ракия. Христос Воскресе!

Христос Воскресе! Пожелавам ти всички делници да се превърнат в празници, безкрайни емоции и безоблачни дни!

Добрина в сърцето, сила в ръката и вяра в душата. Това ти пожелавам днес, в деня който е символ на нашата най-силна надежда, че доброто ще възтържествува по света. Нека бъде силни и чисти в помислите и делата си.
Усещането за Великден не приключва с края на деня, то е само началото на идващата пролет, лято и начало на нови приятелства. Честит Великден!

Христос Возкресе! С пожелания за Великден, изпълнен с вяра и любов, със спокойствие и семейно щастие!

Христос Возкресе! С пожелания за много приятна почивка, хапване на козунаци и пийване на винце!

За здраве, щастие и добър и чист живот. Както чисто живя Христос, така чисто да живеем и ние. Христос Возкресе.

Днес е Великден, Христос возкресе и на земята радост донесе! Слънцето грее, бият камбани, в топла молитва всички са сбрани, а вкъщи чака софра готова с бели краваи, с покривка нова.

Днес е Великден, Христос воскресе и на Земята радост донесе! Слънцето грее, бият камбани, в топла молитва всички са сбрани, а вкъщи чака софра готова с бели краваи, с покривка нова.

Христос воскресе нека кажем и наздравица да вдигнем с пълни чаши,че е светъл празник днес. Много здраве да си пожелаем и по -добри един към друг да бъдем и така да възкресим образа на Божия син

Честито Възкресение Христово! Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душите и сърцата ни и пламъка на любовта и добротата изпълват живота ни!

Христос Возкресе! Нека всеки ден бъде цветен като Великден, заради възкресението на нашия Спасител!

Днес е Великден, на този ден всеки християнин вярва, че на земята Доброто е надделяло над Злото, Правдата над Неправдата, Светлината над Тъмнината. Нека всеки да възкреси в себе си образа на Христос и милосърдието на Бог.

Христос Воскресе! Много любов, здраве и късмет за 100 години напред!
Честит Великден! Така, както Хрисос възкръсна нека и твоите надежди възкръснат за един по-добър свят изпълнен с любов и правда!
Христос Воскресе! Прощавай грешките на ближния и дай път на любовта и вярата за един спокоен и праведен живот!
Желая ти здравето никога да не те напуска, любовта да е винаги с теб! Велики неща да направиш за теб и за твоето семейство! Христос Воскресе!
Честито Възкресение Христово! Нека днес да запалим свещ и тази свещ да озарява душите и сърцата ни и да носи само любов и здраве в живота ни!
Днес се радват повече децата! Че вземат яйчицата и борят се с другарчета! Желая да си безгрижен и богат на нежност като тях! Христос Возкресе!
Днес е хубав празник! Празник, в който се събира цялото семейство! Хайде хващай ячицето и да видим кой ще е бореца!
Велик ден е днес! Не само заради името! А защото днес Христос е възкръснал! Желая като него да сме добри и да имаме сили да прощаваме!

Дата на публикация: 2 май, 2021
Субтитри от: mentos
Категория: Хора и блогове
Ключови думи: Поздрав Христос Великден празници весели воскресе великденски 2021

Показване на още