За Истината, РоБството на Материализма и ПЛАН-ДЕМИЯТА oт Кирил Вълчев Скалата по Box TV

Познатият от медиите продуцент , телевизионен водещ , риалити звезда , бизнесмен и фитнес гуро Кирил Вълчев Скалата е роден в София през 1971 г.
По майчина линия е потомък на велия бългаски писател Йордан Йовков . По бащина линия носи името на дядо си, който е адвокат и основател на Софийската оперета, депутат от Демократическата партия преди 9-ти септември и виден общественик. От ранна детска възраст баща му го въвежда в спорта, започва с плуването ,ски ,тенис, колоезденето и културизъм - по това време забраняван от комунистическата идеология спорт.
Увлечението в рисуването и класическата китара е повлияно от майка му , която е художник декоратор. През 80-те години на миналия век, Скалата създава гаражна рок банда, измисля собствен стил между пънк и траш със скандалното наименование Фак Рок . Агресивната с остро звучение група изпълнява текстове против комунистичекста власт, за което е арестуван и разследван от държавна сигурност.
Висшето образование на Вълчев е магистър по икономика с дипломна работа "Маркетинг на Фитнес услугите". Специализирал е академия по спортни и хранителни наука в Калифорния през 90-те години.
Стартира своята бизнес кариерата си в инжинеринговата и търговска фирма на баща му, който е един от първите частни предприемачи в страната .
По-късно внася хранителни добавки, като става представител на австралийски и американски компании . Активно се занимава с издателска и публицистична дейност, основава собствени списания за фитнес и здравословен начин на живот. Години наред е автор на статии и публикации в повече от 10 печатни издания и говорител на фитнеса в 100-тици телевизионни предавания. Киро Скалата е първият промотър на културизма , силовия трибой и ММА в телевизионните и обществени медии .
Започва като спонсор и съводещ на предаването "Силни Тела" по канал 1, след година става автор, продуцент и водещ на независимото си предаване с над 10 годишен ефир "Фитнес Мания", стартирало от Нова Телевизия и по късно в телевизия М САТ . Неуморния продуцент Вълчев, представя първите турнири по свободни двубои ,състезания за натурални културисти, женски фитнес съзтезания на популярната сцена и телевизионният екран . Преди повече от 20 г. основава пътуващото из страната спорно развлекоателно шоу Крале на Силата, стартова сцена на имена като Митьо Крика, Любо Лежанката, Ан Джи, Катрин Вачева, Йовко Тихов, Ани Лозанова, Анита Мейзър, mr Olуmpa Natural Антон Големанов и много други.
Кралете на Силата достигат до най малки населени места и многократно в затворите на България, те раздават поадръци на Всеки от 4 до 84 години , който се включи в силови предизвикателства с леки тежести.
Вълчев се Реализира като режисъор и сценарист на реклами, музикални клипове, шоу програми , конкурси за красота, тематични календари, светски ивенти и дoкументални филми. През многократните си и дълги посещения в САЩ усвоява похватите и стилистиката в медийния и шоу бизнес, там заснема първите интервюта на топ спортисти за Българския ефир и уникални материали за създаването на Лас Вегас, криминалния елит и българското участие.
Последние 10 години посвещава на експериментиране и изучаване на методите на въздействие на билките, алкализацията и естествените похвати върху удължаването на младостта и ДНК теломерите, притежава над 35 годишен опит като консултант и тренъор в областта на фитнеса и здравословния начин на живот .
Скалата описва себе си като :
"Авантюрист, вечно играещо дете, иноватор и пионер поемащ рискове и предизвикателства. Посветен на обществената каузата за събуждане на живителните сили енергия на населението ,чрез връщането към истинския живот, приятелска надпревара, спортна и игра и живо общуване.
ЗА ИСТИНАТА , ПЪТЯ И ЖИВОТА КИРИЛ ВЪЛЧЕВ СКАЛАТА ЗАЯВЯВА:
"Само живия, естествен, истински - божествен живот основан НА духът и любовта ще Разруши робската материалната матрица , налагана от съвременната цивилизация, правителства и
антисоциални медии. Светът е създаден от БОГ и функционира правилно само ако се спазват неговите закони, всичко измислено от безбожник човек води до разруха, деградация , духовна и телесна болест и смърт !"

Дата на публикация: 29 април, 2021
Категория: Друго
Ключови думи: The rock Мания fashion show Girls Fitness крал фитнес мускули Beauty Bodybuilding Kiril Advertising mania кирил Exercise Muscle Weight Strength MODELS Вълчев културизъм Health Loss weights supplements aerobics endurance Скалта Valtchev

Показване на още