Кирил Вълчев Скалата за Крале На Силата и ПЛАН-ДЕМИЯТА за Заробване и Чипиране от Fitness Mania TV

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ОТ ЩАЙНЕР ОТПРЕДИ 100 ГОДИНИ ЗА СЕГАШНИЯ ГЕНОЦИД И ОПИТ ДА СЕ УБИЕ ДУШАТА НА ЧОВЕЦИТЕ:
Преди повече от сто години Рудолф Щайнер написа следното:
"В бъдеще ще премахнем душата с медицината. Под предлог на" здравословна гледна точка "ще има ваксина, чрез която човешкото тяло ще бъде лекувано възможно най-скоро директно при раждането, така че човешкото съществото не може да развие мисълта за съществуването на душа и Дух.
На лекарите материалисти ще бъде поверена задачата да премахнат душата на човечеството. Както днес хората са ваксинирани срещу тази или тази болест, така в бъдеще децата ще бъдат ваксинирани с вещество, което може да бъде произведено точно по такъв начин, че хората, благодарение на тази ваксинация, ще бъдат имунизирани от подлагане на "лудост" на духовния живот. Той би бил изключително умен, но не би развил съвест и това е истинската цел на някои материалистични кръгове.
С такава ваксина лесно можете да направите етерното тяло разхлабено във физическото тяло. След като етерното тяло се отдели, връзката между Вселената и етерното тяло ще стане изключително нестабилна и човекът ще стане автомат, тъй като физическото тяло на човека трябва да бъде полирано на тази Земя по духовна воля. И така, ваксината се превръща в един вид ариманска сила; човекът вече не може да се отърве от дадено материалистично чувство. Той става материалистичен на конституцията и вече не може да се издигне до духовното “.
Рудолф Щайнер (1861-1925)

Дата на публикация: 28 април, 2021
Категория: Друго
Ключови думи: The rock Мания fashion show Girls Fitness фитнес мускули Beauty Bodybuilding Kiril Advertising mania кирил Exercise Muscle Weight Strength MODELS Вълчев културизъм Health Loss кра weights supplements aerobics endurance Скалта Valtchev

Показване на още