АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА УМРЯ-Ерата на Антихриста Идва без ЦЕНЗУРА от Киро Скалата за АЛФА ТВ

Още в началото на 90 те разказвах навсякъде ,ч е започва ерата на световния КОМУНИЗЪМ. След дълъг период на участие в американската действителност и задълбочено анализиране на икономически, социални и политически тенденции, многократно в частни и официални мои изявление в формата на продуцираното от мен ТВ предаване Фитнес Мания и телевизионни участия и интервюта в печатни и електронни медии съм предупреждавал за предстоящия световен КОНЦЛАГЕР.

От дете имам вроденото чувство за справедливост и истина.Повярвайте повечето сте родени така, но системата от малки ви ДРЕСИРА и ПРЕЧУПВА за да стане Роб. Роб на собствените си страсти, низки желания и стремежи, поклонник на лъжата, командван от страх и телесни вълнения. Като дете душата ви помни за любовта на БОГ, за ИСТИНСКОТО ЩАСТИЕ и БЕЗСМЪРТИЕТО! Но още от времената на ПОТОПА, хората сключиха договор с ДЯВОЛА. Той ги излъга , че ще имат вечен живот-какъвто притежаваха в Рая.Той им каза че ще бъдат БОГОВЕ, каквито бяха в РАЯ.Той ги подмами , че като им разкрие технологии, тайните на създадения от БОГ свят, няма да му се МОЛЯТ!..Но ще се молят на ДЯВОЛА и ще бъдат длъжни да УБИВАТ и ПИЯТ КРЪВ за да го захранват със СИЛА! БОГ иска да даваме само ЛЮБОВ и МИЛОСЪРДИЕ !
Докато израствах в САТАНИНСКАТА МАТРИЦА на КОМУНИЗМА ми бе дадено да разпознавам всеки опит за ДРЕСИРОВКА и ПОДТИСНИЧЕСТВО, изострен аз се изправях срещу всеки СТРАХ за да премахна влиянието му върху мен.С годините търсене в философия, литература, история, медицина, биология и икономика разбрах ИСТИНАТА. Всяка власт която не е от БОГ е от САТАНА! В новата епоха това е френската революция, СМЪРТ за БОГ,СЕМЕЙСТВО,АРИСТОКРАТИ и МОРАЛ !Нов Световен Ред с ново летоброене, наименования на месеци, дни от седмицата полято с 10 г. ТЕРОР и 2 мил. жертви...факт е че скъпи амуниции и трудоемкост на убийства ги кара др. Гилотен да изобрети Гилотината за бързо и ефективно рязане на глави.От този исторически акт света е променен, децата се отнемат от любовта , вниманието и грижите на майки, баби, лели,братя, сестри и бащи и се поверяват на ДРЕСИРОВКА от ЧУЖДИ, ПЛАТЕНИ,ОБУЧЕНИ в МАТЕРИАЛИЗЪМ и БЕЗДУШИЕ ВЪЗПИТАТЕЛИ! Закон на БОГ поруган, забранен изпратен в забрава! Създаването на МОДЕРНИЯ РОБ започна...! Познавайки принципа на действие , механизма и метода на САТАНИНСКИТЕ цял живот съм плувал спокойно навсякъде , без им повярвам ...защото всеки социален, исторически и процес от 250 г. насам е подчинен на ЛЪЖАТА и битката срещу БОГ!
Ако искате да не страдате от тъпота, проституция, наркомания-робия изучете закона на БОГ и по него сравнете всичко , което се случва около вас.Който не с МЕН той е ПРОТИВ мен...простичко е казал Иисус Христос!

Дата на публикация: 24 март, 2021
Категория: Друго
Ключови думи: The rock Мания fashion show Girls Fitness крал фитнес мускули Beauty Bodybuilding Kiril Advertising mania кирил Exercise Muscle Weight Strength MODELS Вълчев културизъм Health Loss weights supplements aerobics endurance Скалта Valtchev

Показване на още