✅ЕПИЗОД 139 на предаването ЕвроДикоФ

В петък, 22-и януари, в „ЕвроДикоФ“:
Бойко Борисов отговори на „Евроком“ за неносенето на маска. Но ще отговори ли на писмото на Стажанта и ще каже ли най-после коя е „Мата Хари“? Да припомним, че той отговори дори за моделката и за детето в Барселона. Кое е единственото друго писмо на Стажанта до Борисов, на което той трета година не отговаря?

След като Христо Иванов нескопосано намекна, че Виолета Сечкова е "Мата Хари" - драматична кореспонденция между Сечкова и Иванов. Новият южнокорейски консул кани на диспут г-жа Иванова, съпругата на Христо.
След като стана за смях с английския си, външната министърка Захариева май се поизложи и по темата АМ „Европа“...

Борис Бонев призовава: „Не слушайте десните Фейсбук екстремисти! За да бъде махнато злото ГЕРБ от властта, трябва голяма коалиция.“ Бонев в студиото на „ЕвроДикоФ“.

Един кмет от ГЕРБ на малка община си купува шикозна вила за половин милион и джип Мерцедес за 200-300 хиляди, поне според някои сайтове. Защо не се притеснява да пуска във Фейсбука си видеоматериали от придобивките?

Впечатляващи кадри от стопанството на агромилионера Илчовски, който е капарирал земя в Щатите и скоро ще продаде бизнеса си, за да се изнесе. Но преди това ще направи убийствени разкрития, свързани с имена по върховете на властта.

След три месеца в ареста и след необяснима присъда, защо друг агробизнесмен Атанас Мавродиев ще съди държавата в Страсбург?
Авиоиндустрията пред тотален колапс - в студиото Тодор Иванджиков - председател на Асоциацията на българската авиационна индустрия.

Във военното министерство освен сделки за милиарди, се вихрят и кадрови урагани. Предрешен ли е изборът на нов шеф на Военната полиция. В студиото - о.р. ген. Иван Мечков - председател на Българската военнополицейска асоциация.

И още: четвърти месец Красимир Каракачанов мълчи за съдбата на „Голия полковник Велко“. Докога?

„Булгаргаз“ с нов пространен отговор до „ЕвроДикоФ“ след нулите за внесен азерски газ. Мистерията отново разплита енергийният експерт Илиян Василев.

Милионерът-журналист Недялко пробута нова идиотия. Румен Радев „имал списък с хората, които да арестува“. По-интересно е, че първият в списъка за арестуване е персона, която официално работи за ГЕРБ, а неофициално - против ГЕРБ. В студиото - разпечатване на доказателството!

➡️ Подкрепете ни като се абонирате:
„ЕвроДикоФ“: https://tinyurl.com/ED-subscribe
„Евроком“: https://tinyurl.com/EK-subscribe

Не пропускайте да споделите видеото със своите приятели!

🔸 „ЕвроДикоФ“ със Сашо Диков във Facebook: https://www.facebook.com/eurodikoff/
➡️ Още „ЕвроДикоФ“: https://eurocom.bg/show/evrodikof/7756

➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/


#ЕВРОКОМ #ЕвроДикоФ #СашоДиков

Дата на публикация: 23 януари, 2021
Категория: Друго

Показване на още