✅ Честно казано с Люба Кулезич - Епизод 99 по Телевизия Евроком

Ортаци преди и сега? Какво е общото между Борисов и Пеевски, за което премиерът не може да си спомни? Разговор с банкера Цветан Василев - бивш мажоритарен собственик на КТБ, който неведнъж е намеквал за такива връзки. Ще влезе ли в конкретика, както никой не го е правил досега?

Демокрация „пред дулото“ на Тръмпизма и последвалият рефлекс за свобода. Как се промениха разделителните линии по света в схващането за плурализъм. В анализ на събитията в Съединените щати и на начина, по който те отекват у нас, се впускат писателят Калин Тодоров, автор на книгата „Зад завесата: Големия брат“ и политологът от НБУ Христо Панчугов.

Проформа проверка. За бутафорията на разследване в два от най-скандаланите случаи на полицейско насилие по време на протестите от лятото. В студиото влизат журналистът Димитър Кенаров и студентът Евгени Марчев, с разказ за омъгьосания кръг, в който само МВР промерява МВР. А за жертвите пак ли ще остане циничната поговорка, че „битият си е бит“.


За военни хеликоптери пари има, а за медицински - не. Така стоят нещата. Но кой спира изграждането на спешна медицинска помощ по въздух, така че България да е жалко изключение? Гостува инженер Мариан Боновски - експерт от Международната система за медицинско спасяване по въздуха. Човекът, водил разговори с 12 здравни министри - досега без резултат.


➡️ Подкрепете ни като се абонирате:
„Честно казано“: https://tinyurl.com/CK-subscribe
„Евроком“: https://tinyurl.com/EK-subscribe

Не пропускайте да споделите видеото със своите приятели!

🔸 „Честно казано“ с Люба Кулезич във Facebook: https://tinyurl.com/CK-facebook
➡️ Още „Честно казано“: https://eurocom.bg/show/chestno-kazano/7740
➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/

#ЕВРОКОМ #ЧестноКазано #ЛюбаКулезич

Дата на публикация: 14 януари, 2021
Категория: Друго

Показване на още