Екстрасензорика - Телефоните няма да са необходими скоро...ще си говорим по телепатия

Екстрасензорика - Телефоните няма да са необходими скоро...Как протече разследването
Наскоро Калифорнийският университет в Калифорния проведе поредица от експерименти. Той изучава взаимозависимостта на различни части на мозъка и органите. Последователите са помолени да разберат какво се случва в мозъка по време на разговора.
Работа, която се използва от дума на дума, фокусирана върху сюжета, контролираща силата на звука, силата на звука и в момента променяща височината на тона.
Неврохирургът Едуард Чанг направи специален преглед. Работи с пациенти, страдащи от епилепсия, провеждайки операции, които предотвратяват болки в гърлото. За дейността на мозъка на някои от своите пациенти Чанг следва с помощта на специални грижи.
Командването набира доброволци за последващи действия, а именно от тази група пациенти. Субклиничните данни ви позволяват да наблюдавате тяхната невронална активност по време на експерименти. Този метод, известен като електрокортикография, помага да се изследва мозъчната област, отразявайки промените в тонуса.
Участниците искат да се повтарят един друг и това е предложение, но споделят акцент, който казва различни думи. От това ме се смени смисл фрази. Задайте с промяна на темата и честотата на основния тон - честотата на колебанията на гласните струни.
Командата се активира, когато невроните във всяка част на мозъка се активират, когато пациентът повиши тон. Тази част от двигателната зона на кората се отразява върху мускулите на тялото. Изследователите стимулират електрическите неврони в тази част на тялото, което води до подуване на мускулите и някои пациенти в този случай неволно издават звуци.

Участниците в това проучване включиха и запис на собствените си гласове. Това предизвика реакция на невроните. От това членовете на командата споделят въведението, че дадената област може да получи дял не само в променените части на основния тон, но и в възприетите думи. Това може да бъде представено върху силата на звука, както се вижда при имитациите на странни думи - позволява ви да промените тона и други характеристики, които пародират събеседника.
Подходящ е за разработването на синтезатори на глас
Журналистът Роби Гонзалес от изданието Wired твърди, че резултатите от изследването може да са подходящи за протези и да позволят на пациентите да бъдат лишени от гола, „конспиративна“ болка по реалистичен начин. Това се потвърждава от самите ученици.
Синтезаторите на човешки думи - например, които Стивън Хокинг използва - са способни и все още произвеждат думи, интерпретират невроналната активност. От друга страна, те не могат да разсеят акцентите, както е направено от човек с строго посочен апарат. От тази дума звучи неестествено и не винаги се сбъдва, дали събеседник задава въпрос или споделя убеждение.
Учениците продължават да следват частта от мозъка, дешифрирайки промяната на части от основния тон. Това предположение, което в настоящите синтезатори може да се използва за анализ на невронната активност в тази част и въз основа на полудневните съвременни предложения на настоящото образование - чието производство зависи от формирането на което е необходимо и кое е необходимо.
Други изследвания споменават модели
Не толкова отдавна в лабораториите на вардварда Чанга провери друго проучване, което успя да помогне при разработването на голи тренировъчни устройства. Участниците четат стотици изречения със звуци, използващи почти всички възможни фонетични конструкции на американския английски език. И учащите следват невроналната активност на проверяващите.

Дата на публикация: 29 октомври, 2020
Субтитри от: Seven_
Категория: Наука и технология
Ключови думи: Няма ДА са телефоните необходими Екстрасензорика скоро...

Показване на още