Отворена Рана ~ (Превод) Elena Paparizou

Отворена Рана ~ (Превод) Elena Paparizou Отворена Рана Elena Paparizou Елена Папаризу е не само една от най-красивите, но и една от най-известните гръцки певици. През 2005 година тя спечели Евровизия с големия си хит „My Number One“. За добрия ѝ английски език спомага факта, че тя е родена и расте в шведския град Гьотеборг. Самата тя обаче никога не е криела, че има съзнание на гъркиня и се гордее с това.
Още от малка Елена започва да учи театрално и музикално изкуство, а пътят ѝ в музиката започва с формирането на групата „Антик“.
През 2003 година „Антик“ прекратява съществуването си, а Елена Папаризу стартира солова кариера, подписвайки договор със „Сони“. Когато две години по-късно тя печели Евровизия, Елена добива световна поулярност.
Представяме ви при нас прекрасната балада на Елена Папаризу „Отворена рана“. За да разберете текста, предлагаме ви и превод на български език. Сигурни сме, че това парче ще ви въздейства силно. Текстът е много силен и сме убедени, че ще ви повлияе. Чуйте я още сега:

Дата на публикация: 30 септември, 2020
Субтитри от: mentos
Категория: Музика
Ключови думи: Рана elena Paparizou отворена

Показване на още