Тесла! Човекът, превърнал фантазиите в реалност

ПРОЧИТ - АНТОАН

Терезе Нюман (Нойман). Пророчица ползвана редовно от Хитлер. Терезе е познавала всичко, за което са я питали - на 100%. Говорила е в транс на няколко старинни почти непознати езици и също като Ванга е разговаряла с духове на починали хора. Тя предсказва, обаче на Хитлер - че той ще загуби войната. Към момента на това предсказание - Хитлер не я закача. Но когато войната е към края си - той изпраща в нейното селце няколко танка (!!!) от SS войските,за да я убият!!?? Нюман - предусещайки това се скрива в подземието на малката църквичка. Войниците - когато не я намират - прегазват половината къщи в селото с танковете си - и докладват на фюрера, че от селянката няма и следа... Терезе е единствената в света стигматичка - която точно на разпети петък - повтаря кървенето на всички Христови рани - които са вследствие от разпъването на Исус. Специалистът по тези въпроси, изпратен от Ватикана - посетил Терезе в селцето Konnersreuth в Бавария - написва надлежен доклад - който доказва нейното чудо. Но Ватикана после мрънка някакви неопределености пред медиите. След години, обаче - Ватикана признава официално този изключителен факт!

Терезе е живеела без да се храни! Само по време на църковни празници е ползвала някаква *комка*... Дори и вода почти не е пиела.
ТЕЗИ ФАКТИ ЗА ТЕРЕЗЕ НЮМАН ГИ АНОНСИРАМ, ЗАЩОТО ИМА СВЕДЕНИЯ, ЧЕ Е МНОГО ВЕРОЯТНО ТЕСЛА ДА Е ПРОДАВАЛ СВОИ ТЕХНОЛОГИИ И ИЗОБРЕТЕНИЯ НА "СВОБОДНИЯ ПАЗАР" СЛЕД КАТО В АМЕРИКА СА МУ ОТКАЗАЛИ ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА. А НАЦИСТИТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ СА ДЕБНЕЛИ ЗА ВСЯКА ИЗЧАНЧЕНА ИДЕЯ - КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНА ДА Е БИЛА ТЯ. ТАКА ЧЕ - СЕ ДОПУСКА - ДА Е ИМАЛО КОНТАКТ - ПРОДАЖБА НА СВРЪХ - НОВАТОРСКИ ИЗОБРЕТЕНИЯ НА ТЕСЛА - НА НАЦИСТИТЕ - ПРИКРИТИ ПОД ИМЕНАТА НА РАЗЛИЧНИ ФИРМИ. ТОЙ ДОРИ ВЕРОЯТНО НЕ Е И ПОДОЗИРАЛ, ЧЕ ТЪРГУВА С НАЦИСТИ... ТАКА РЕВОЛЮЦИОННИЯ СКОК НА ТРЕТИЯ РАЙХ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА НОВИ ОРЪЖИЯ СТАВА ПО-ЛЕСНО ОБЯСНИМ...

Дата на публикация: 24 септември, 2020
Категория: Наука и технология
Ключови думи: България Видео Tesla Антоан прочит

Показване на още