Истината за 5G, имплантите и какво прави Илон Мъск?

5G мрежата може да е стъпка към нещо много по-голямо отколкото си мислим. Стъпка, която позволява на хора като Илон Мъск да съберат още по-близо хората с машините. Това ли е бъдещето на човечеството?

Несъмнено Илон Мъск е един от генийте на нашето време. С компания като Tesla, SpaceX, Neuralink и други, той е един от визионерите, които тласкат света напред. Този тласък обче е плашещ, защото включва съчетаването на хора и машини. Може би ключът към осъществяването на плановете му се държи именно от 5G. Дали след като бъде изградена тази мрежа човечеството няма да влезе в нов етап на комуникация и развитие?

Една от главните цели на Илон Мъск е успешното тестване на специален имплант, който е разработван от компанията му Неуралинк. Чрез него мозъкът на хората ще придобие много повече възможности, най-интересната от които е управлението на други машини около него само с мисъл. Може да ви се стори прекалено налудничево или далеч в бъдещето, но тестовете се очакват да приключат още тази година.

До 10 години имплантите като този на Елон Мъск се очаква да станам нещо съвсем обикновено и хората сами да искат да си ги купуват. Те ще се свързват благодарение на 5G клетки и домашни мрежи към устройствата у дома.

https://www.theclashers.bg/нещата-които-не-искат-да-знаете/истината-за-5g-имплантите-и-какво-прави/?fbclid=IwAR32R8Ow70Gw_yUMEJX1y5G60Ts6nIF7NdtMGAXvyadVB7RVCkJWQqcYyc4

Дата на публикация: 13 август, 2020
Категория: Наука и технология
Ключови думи: сателит машини ЧОВЕЧЕСТВО мрежа импланти мозък Tesla spacex мъск 5G Илон Neuralink

Показване на още