DekoTV - ИТ вести (14.06.2020)

01 Facebook ја купи Gif платформата Giphy
02 PlayStation 5 ги подели гејмерите: Што е ново?
03 Програма која не дозволува голи фотографии
04 Xiaomi подготвува смартфон на преклоп со ротирачки камери?
05 Словенија го произведе првиот комплетно електричен и сертифициран авион

Дата на публикация: 19 юни, 2020
Категория: Наука и технология

Показване на още